Zalim İstanbul 34. Bölüm izle

Zalim İstanbul 34. Bölüm izle
Şeniz'in intiharı Cenk ve Damla'yı şoka sokarken Ceren bu kez aileyi dağıtman için planını hayata geçirmek üzeredir. Zalim İstanbul 34. Bölüm izlemek için bağlantıya tıklayın...

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul yeni bölümüyle bu akşam ekranlarınıza gelecek. Zalim İstanbul 34. bölümde bu hafta oldukça heyecanlı olaylar var. Damla ve Cenk annelerinin intiharına şahit olurlar, Üstelik Şeniz ölmek üzeredir ve bunun suçlusu olarak babaları Ağah'ı suçlarlar. Avşar Film'in başarılı projelerinden biri olan ve Fikret Kuşkan'ın Agah karakteriyle başrolde olduğu  Zalim İstanbul 34. Bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Zalim İstanbul 34. Bölüm izle!

Zalim İstanbul 34. Bölümde neler olacak?

Zalim İstanbul 34. Bölüm izle! Şeniz ve Agah gerçekler ile yüzleşmek üzeredir. Agah'a göz dağı vermek isteyen Şeniz onun soruları karşısında cevap vermek yerine binanın üzerinden atlayarak intihar etmeyi şeçer. Bu olaya kendi gözleri ile tanık olan Cenk ve Damla hayatlarını ve aile ilişkilerini sorgulamaya başlamıştır. Bu olaydan gerçekleri bilmeden babalarını sorumlu tutan Karaçaylar Şeniz Ölürse nasıl bir akıntıya sürüklenecekler. Öte yandan Cemre Cenk ve Nedim hakkında kardeş oldukları gerçeğini öğrenir. Elinde resmi belgelerle Ağah'ın karşısına çıkmak üzereyken kendisine engel olmaya çalışan babaannesi Neriman'ı da saf dışı bırakarak Karaçay yalısını birbirine karıştırmak üzeredir. 

Zalim İstabul Hakkında!

Şükrü Avşar'ın yapımcılığında başarılı bir sezon geçiren Zalim İstanbul'da Antakya'dan İstanbul'a uzanan bir hayat hikayesi konu ediliyor. Üç çocuğu olan Seher'in İstanbul'a gelmesi ve Agah Karaçay'la yollarının kesişmesi yeni bir hikayeye evrilirken, yaşam mücadelesi herkesi farklı bir sınava tabi tutuyor. Başarılı bir senaryoyla izleyici dikkatini çekmeyi başaran Zalim İstanbul dizisinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez var. Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), Bahar Şahin (Ceren), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten) gibi başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran Zalim İstanbul 34. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Kanal D'de.  

Zalim İstanbul 34. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı detayları haberimizden ulaşabilirsiniz! İyi Seyirler!

09-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar