Zalim İstanbul 36. bölüm izle!

Zalim İstanbul 36. bölüm izle!
Diziseverlerin ilgiyle takip ettikleri yapımlardan biri olan Zalim İstanbul 36. bölümüyle bu akşam sizlerle. Zalim İstanbul 36. bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Koronavirüs salgını sebebiyle evde kalmak durumunda kalındığı bugünlerde diziler ve filmler en iyi dostumuz oldu. Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri olan Zalim İstanbul dizisi bu akşam diziseverlerle buluşuyor. Oldukça heyecanlı sahnelerin yer aldığı Zalim İstanbul'da neler olacak? Ceren bebeğine kavuşabilecek mi? Cenk bebeği aramaya devam ederken başka sürprizler yaşanacak... Merakla beklnenen dizi, Zalim İstanbul 36. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Zalim İstanbul'da olaylar durulmuyor

Avşar Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Zalim İstanbul sezona hızlı bir giriş yapmış ve oldukça başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Bahar Şahin, İdris Nebi Taşkan, Gamze Demirbilek, Deniz Uğur, Ozan Dolunay, Sera Kutlubey, Simay Barlas, Ayşen Sezerel, Berker Güven gibi başarılı isimlerin yer aldığı Zalim İstanbul dizisi, yönetmen Şenol Sönmez tarafından çekiliyor. Fikret Kuşkan'ın canlandırdığı Agah Karaçay ve etrafında yaşanan olayların anlatıldığı dizi dikkatleri çekmeyi başardı. Antakya'da başlayan ve İstanbul'a uzanan hayatların kesiştiği Zalim İstanbul, yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Kanal D'de sizlerle buluşacak. Zalim İstanbul 36. bölüm izle!

Zalim İstanbul 36. bölümde neler olacak?

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamlarının en sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Zalim İstanbul, bu hafta da heyecan ve aksiyon dolu bir bölümle karşınızda olacak. Fikret Kuşkan'ın başarılı oyunculuğu ve genç oyuncuların hayat verdikleri karakterleri yaşayarak oynaması dizinin başarısını arttırıyor. Zalim İstanbul 36. bölümde Nedim ve Ceren öğrendikleri bilgilerle şaşkına dönerler. Bebekle birlikte köşke dönen Başak Ceren'e hayatının şokunu yaşatır. Fakat öyle olaylar gelişir ki Ceren bebeğini kucağına bile alamadan Başak ve bebek ortatan kaybolur. Nedim bebeğin yaşadığını herkese açıklarken, Ceren evlat hasretiyle kıvranır. Cenk ise bebeği bulmak için Başak'ın peşine düşer fakat onların peşinde olan başka biri daha vardır... Agah da onları aramaktadır. Merakla beklenen gelişmelerin yaşanacağı Zalim İstanbul 36. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Zalim İstanbul 36. bölüm izle!

İyi Seyirler

23-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar