Zalim İstanbul Dizisinde Beklenmedik Değişiklik!

Zalim İstanbul Dizisinde Beklenmedik Değişiklik!
Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul’da beklenmeyen bir değişiklik yaşandı. Dizide daha önce yaşanan senarist değişikliğinin ardından bir senarist değişikliği yaşandı.

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Avşar Film tarafından hazırlanan pazartesi akşamlarının başarılı dizilerinden Zalim İstanbul’da beklenmeyen bir değişiklik daha yaşandı. Daha önce yönetmen ve senarist değişikliği yaşayan dizi yeniden bir kez daha senarist değişikliği yaşadı. Reyting yönünden bir türlü toparlanamayan dizi zaman zaman final yapacak iddialarını yaşasa da seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Yapım şirketi dizinin daha iyi bir reytinge ulaşması için zaman zaman değişiklik tasarruflarını devreye sokarak bu kötü gidişi durdurmaya çalışıyor. Son olarak daha birkaç hafta önce senarist değişikliği yaşayan Zalim İstanbul bir kez daha senarist değişikliğine gitti. İşte detaylar!

Zalim İstanbul Nereye?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin severek takip ettiği dizilerden biri olan Zalim İstanbul’da bir senarist değişikliği daha yaşandı. Yönetmenliğini Melih Cevdet’in üstlendiği dizi geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlamıştı. Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Ozan Dolunay, Berker Güven, İdris Nebi Taşkın, Bahar şahin gibi usta isimlerin yer aldığı Zalim İstanbul’u ilk önce Sırma Yanık kaleme almaya başlamış ve dizi uzun bir süre Sırma Yanık’ın kaleminden çıkmıştı. Daha sonra yapım şirketi Avşar Film tarafından Sırma Yanık yerine senarist olarak dizide Tunus Taşçı istihdam edilmiş ve Zalim İstanbul Tunus Taşçı tarafından yazılmaya başlamıştı. Ancak bu süreç fazla uzun sürmedi. Yine yapım şirketi tarafından dizide senarist değişikliği yapıldı.

Zalim İstanbul’a Senarist Dayanmıyor!

Antakya’dan kalkıp İstanbul’a taşınan ve İstanbul’da bir yaşam mücadelesine başlayan bir ailenin Agah Bey’in yanında tutunmaya çalışmalarını konu alan ve her bölüm birbirinden heyecanlı hikayeleri işleyen dizi zaman zaman reytinglerde toparlanma yaşasa da genel olarak hep bir orta sınıf reytingle ekrana gelmeye devam etti. Bu sebeple de dizide senarist değişikliği yaşandı. Önce Sırma Yanık ardından Tunus taşçı kaleme aldı diziyi. Şimdi de yeniden bir değişiklik yaşandı ve diziyi Baykut Badem, Özlem Yakıcı, Aysun Erdoğan ve Seda çakır kaleme almaya başladı. Son bölümleri kaleme alan grup dizinin ara vermesinin ardından Zalim İstanbul’u yazmaya devam edecek. Bakalım bundan sonra dizinin reytingi ne olacak ve bu değişiklik işe yarayacak mı?

26-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar