Zemheri 10. bölüm izle

Zemheri 10. bölüm izle
Zemheri 10. bölüm izle: 10. ve final bölümüyle Show TV'den ekrana gelen Zemheri dizisi internette nereden, hangi adresten izlenir?

Zemheri 10. bölüm izle: Ay Yapım'ın Show TV'den ekrana gelen dizisi Zemheri, 18 Mart Çarşamba akşamı final bölümüyle ekranlara veda etti. 10. bölümüyle final yapan dizinin yeni bölümü nereden izlenir. 

Zemheri 10. bölüm izle

İlk bölümü 15 Ocak 2020 tarihinde ekrana gelen Zemheri dizisinin ömrü kısa sürdü. Oyuncu kadrosundaAyça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Aleyna Özgeçen, Lila Gürmen, Şebnem Dönmez ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Zemheri dizisi 10. bölümüyle final yapıyor. Final bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Zemheri dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Firuze ve Ayaz'ın planları istedikleri gibi gitmiş ve Ertan cezaevini boylamıştır. Ancak Ertan içeride de rahat durmayacaktır. İkisinden de intikam almak için yeminler eder ve dışarıdaki bağlantılarına haber gönderir. Berrak hala Ayaz ile birlikte olabileceklerini düşünür. Aliye'nin ev tapusuna sahip olmasının bedeli ailesi olur. Peki o hangisini seçecektir? Firuze ve Ayaz, Ertan tehlikesi hala devam ederken iki yıl önce gerçekleşmesi gereken şeyi gerçekleştirebilecek mi?

Zemheri dizisinde geçen hafta neler yaşandı?

Firuze'nin Ertan ile olan evliliği Ayaz'ın canını fazlasıyla acıtmaktadır. Bu nedenle Firuze'ye sitem eder. Birbirine aşık olan ikili zor günlerden geçmektedir. Firuze, Yasin'i öldüren kişinin Elvan olmadığını Ayaz'a açıklar. Yasin'i öldüren kişinin Ertan olduğunu söyler. Ertan, Firuze ile evlenebilmek için Yasin'i öldürmüş ve suçu Elvan'ın üzerine yıkmaya çalışır. Bu sayede Firuze, Ertan'ın boyunduruğu altından çıkamayacaktır. Firuze, Ertan'dan kurtulabilmek için Ayaz'dan yardım ister. Her şeyi açıklığa kavuşturan ikilinin arasındaki tüm buzlar erir. Şimdi Ertan belasından kurtulabilmek için el ele verirler. Firuze, Ertan'ın şüphelerini yok etmek için karşısına geçerek Ayaz'a karşı en ufak bir sevgi parıltısı kalmadığı yalanını söyler. Ayaz, Ertan'ın karşısına geçerek amcası Boran'ın tüm hisselerini satın aldığını söyler. Ayaz, bombayı Ertan'ın kucağına bırakmıştır. Ertan'ın tüm kirli çamaşırlarını gösteren görüntülere ulaşan Firuze ve Ayaz, görüntüleri adliyeye ulaştırır. Mahkemede Ertan'ın tutuklanmasına karar verilir. Firuze ve Ayaz, hayatlarını zindana çeviren adamdan kurtulmayı başarmıştır. 

 

18-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler