Zemheri 9. bölüm izle

Zemheri 9. bölüm izle
Zemheri 9. bölüm izle! 11 Mart Çarşamba günü ekrana gelen 10. bölümü izlemek için tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Zemheri 9. bölüm izle! Ay Yapım imzasıyla Show TV'den ekrana gelen Zemheri dizisi 9. bölüm yayında. Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk gibi isimlerin başrolde yer aldığı Zemheri dizisinin yeni bölümünde neler yaşandı? Zemheri 9. bölüm izlemek için tüm detaylar haberde!

Zemheri 9. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

Zemheri 9. bölüm izle

Zemheri dizisinin yayınlanan yeni bölümü sonrası dizinin sevenleri bölümü nereden izleyebileceğini merak ediyor. Zemheri 9. bölüm Show TV'nin resmi internet sitesi ve puhu TV'de HD olarak yayınlandı. Hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantı üzerinden yeni bölüme ulaşabilirsiniz. 

Zemheri son bölüm izle

Zemheri'de bu hafta neler yaşanacak?

Herkesi şok eden evlilik gerçekleşmiştir. Gövde gösterisi yapmak isteyen Ertan, herkesi düğün yemeğine davet eder. Bu yemeğe katılanlar arasında Ayaz da vardır. Ayaz, tüm bilinmeyenleri açıklar. Bunu yapmasındaki amaç bellidir. O akşamdan sonra Firuze'nin Ertan'a körü körüne kendini teslim etmeyeceği belli olur. Yaşar ise aklında pek çok soru işareti taşımakta ve Firuze'nin kararıyla ilgili büyük üzüntü duymaktadır. Yaşar'ın bu üzüntüsünün yanı sıra Aliye ve Sevda, krizi fırsata çevirmeye çalışır. Hamile olan Berrak ise Ayaz ve Firuze ile ilgili şüpheler taşır. Firuze ve Ayaz, Ertan'a karşı yine güçlerini birleştirir. 

Zemheri'de geçen hafta neler yaşandı?

Firuze, Ertan ile evleneceğini Ayaz ile paylaşır. Ayaz, Firuze'nin bir amaç nedeniyle Ertan'la evleneceğinden emindir. Firuze ise aşık olduğu için Ertan ile evlendiğini söyler. Ayaz'ın fikri ise değişmez. Berrak, başka bir şey nedeniyle gittiği hastanede 9 haftalık hamile olduğu haberini alır. Safiye hayatını kaybeder ve bunu haber alan Ayaz yıkılır. Ertan da Firuze ile evlendiğini ailesine söyler. Pek hoşlarına gitmez. Annesinin cenazesinde Ertan ile karşılaşan Ayaz, Ertan'a saldırır. Ayaz, Ertan'ın elinden her şeyini alacağına dair yemin eder. İclal, Yaşar ile konuşur. Kızıyla konuşmasını ve Ertan'dan ayrılmasını söylemesini ister. Yaşar duyduklarına inanamaz. Kızının Ertan gibi bir adamla evlenmesini kendine yediremez. Eve gelen Firuze ile duygusal bir konuşma yaparlar ve Firuze'yi bu durum nedeniyle eve almaz. Ertan herkesi düğün yemeğine davet eder. Davetliler arasında Ayaz da vardır.

11-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler