Zemheri 5. bölüm izle

Zemheri 5. bölüm izle
Zemheri 5. bölüm izle; Zemheri dizisi 5. bölümüyle Show TV'den ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölümünü izlemek için yazıya göz atın.

Zemheri 5. bölüm izle; Show TV ve Ay Yapım ortaklığıyla ekrana gelen Zemheri dizisi, 12 Şubat Çarşamba akşamı 5. bölümüyle yayınlanacak. Sevilen dizinin yeni bölümünde tehlikeli ve heyecanlı anlar yaşanacak. Faruk, Firuze'nin hareketlerinden şüphelenmeye başlar. Şirkete giren Firuze'nin başı büyük bir belaya girebilir. Faruk ise çaldığı paralar nedeniyle büyük bir belanın içine girecek. Zemheri dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Zemheri dizisinin yeni bölümünü izlemek için doğru adrese geldiniz. Favori dizilerinizin yeni bölümlerine canlitv.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Zemheri dizisinin 5. ve son bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayınız. Ayrıca yeni bölümün özetine ve diziyle ilgili detaylara yazının devamından ulaşabilirsiniz. 

Zemheri dizisi son bölüm izle

Zemheri dizisi 5. bölüm özeti

Firuze için bütün yollar kapanmıştır. Faruk şirkete gelmiş ve bu durum Firuze'nin aklını iyiden iyiye karıştırmaktadır. Ertan ise Firuze'nin değişen tavırlarından şüphe duymaktadır. Ayrıca Ayaz ve Firuze arasındaki bağ gitgide güçlenmektedir. Faruk, çaldığı paralar nedeniyle büyük bir belanın içine girmiştir. Öylesine bir bedel ödeyecektir ki sonuçları onun için ağır olacaktır. Çalınan paralar Aliye'yi oldukça etkilemesi Faruk'u daha da kötü bir yola sokacaktır. Berrak ise Ayaz'ı kendine yaklaştırmak için türlü planlar yapmaktadır. Ertan, Firuze'nin her hareketinden nem kapmaktadır. Bu durum Ertan'ın aklına kurt düşürür. En sonunda Firuze'yi sınamak için tehlikeli bir oyun oynamaya karar verir. Ayaz, Firuze'yi her ne kadar savunmaya çalışsa da Firuze, kendini tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Firuze hiç beklemediği biriyle yüzleşmek zorunda kalır.

Zemheri dizisi oyuncu kadrosu

Zemheri dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Show TV'den ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosunu Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Caner Cindoruk, Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse, Şebnem Dönmez, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan, Lila Gürmen, İlkin Tüfekçi, Hakan Taşkıran, Eylül Kandemir, Aleyna Özgeçen ve Beste Yurtaydın oluşturuyor. Dizinin yapımcılığını Kerem Çatay yaparken senaristliğini ve yönetmenliğini Hilal Saral üstleniyor.

Zemheri dizisinin yeni bölümleri her Çarşamba akşamı Show TV ekranlarından izleyicisine ulaşıyor.

12-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler