Zemheri dizisi yayın tarihi belli oldu mu?

Zemheri dizisi yayın tarihi belli oldu mu?
Yeni sezona damgasını vurması beklenen Zemheri dizisinin hazırlıkları son hızla devam ederken yayın tarihi merak ediliyor. Zemheri dizisi yayın tarihi belli oldu mu?

Bir Ay Yapım projesi olan Zemheri dizisi daha başlamadan televizyon dünyasının en çok konuşulan yapımlarından olmayı başardı. Oyuncu kadrosuna dahil olan ve hergün yeni bir oyuncusu açıklanan Zemheri dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden iddialı bir dizi haline geldi. Show TV ekranlarından izleyiciyle buluşacak olan Zemheri dizisinin yayın tarihi ise en çok merak edilen konulardan biri. Hazırlıkları bir yandan devam ederken çekimleri de başlayan Zemheri dizisinin 2020'de yayınlanması bekleniyor. Yeni yılın iddialı dizisi olmaya aday Zemheri ekibinde heyecan dorukta.

Zemheri güçlü oyuncu kadrosuyla çekimlere başladı

Ay Yapım'ın oldukça başarılı bir oyuncu kadrosuyla çekimlerine başladığı Zemheri dizisinin pazar günü (3 kasım) afiş çekimleri yapıldı. Alperen Duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Caner Cindoruk ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin başrollerde yer aldığı Zemheri dizisinde yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor.

Zemheri Firuze (Ayça Ayşin Turan) kimdir?

2020 yılının Ocak ayında yayınlanması planlanan dizinin çekimleri ise İstanbul'da yapılıyor. Zemheri dizisinde ana karakterlerden biri olan Firuze'nin hikayesi anlatılacak. Genç bir kız olan Firuze'yi ise 1992 doğumlu genç ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan canlandıracak. Ayça Ayçin Turan, "Dinle Sevgili, Karagül, Sevimli Tehlikeli, Altınsoylar, Meryem, Hakan Muhafız" gibi birçok dizide rol alarak başarılı bir oyunculuk sergilemişti. Turan,  İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünü bitirdikten sonra Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Zemheri dizisindeki oyunculuğı merak edilen Ayça Ayçin Turan'ın başarılı bir performans sergilenmesi bekleniyor.

Zemheri Alperen Duymaz kimdir?

Zemheri dizisinde Ayça Ayşin Turan'la birlikte başrolleri paylaşan diğer isim ise Alperen Duymaz. Ankara'da 3 kasım 1992 yılında doğan Alperen Duymaz Hacettepe Üniversitesi Konservatuar mezunu. Genç ve yakışıklı oyuncu Duymaz'ı Tatlı Küçük Yalancı, Acı Aşk, Çukur, Çarpışma ve Bodrum Masalı dizilerinden tanıyoruz. Zemheri dizisinde başrolleri paylaşacak genç oyuncuların performansları merakla bekleniyor.

Kadın'ın Alp'i Caner Cindoruk da Zemheri'de

Zemheri dizisinde yer alacak önemli oyunculardan biri de Fox Tv'nin sevilen dizisi Kadın'daki başarılı oyunculuğuyla tanıdığımız Caner Cindoruk. Alp karakteriyle Kadın dizisinde başrol canlandıran Cindoruk'un Zemheri dizisindeki rolü hakkında fazla bir bilgiye sahip olmasak da dizi için önemli bir karakter olduğu tartışılmaz. Başarılı oyuncu Caner Cindoruk,  1980 Adana doğumlu. Kadın dizisinde 67 bölüm yer alan Cindoruk üçüncü sezonda diziden ayrılıp Zemheri dizisinin kadrosuna dahil olmuştu.

05-11-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar