Zemheri için izleyiciyi üzecek kritik karar!

Zemheri için izleyiciyi üzecek kritik karar!
Show TV'nin hüzünlü aşk hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken yeni dizisi Zemheri için önemli günler. Zemheri hayranlarını üzecek o kritik karar ne?

Show TV ekranlarının büyük bir umutla yayın hayatına başlayan yeni dizisi Zemheri için iki seçenek var. İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan dizi Zemheri daha sonraki bölümlerinde bu başarısını devam ettiremedi. Bakalım yeni dizi Zemheri'nin reyting oranları nasıl şekillenecek? Bunun için nasl bir adım atılacak? Yayın günü mü değişecek yoksa yayından mı kaldırılacak? İşte detaylar...

Zemheri için kritik karar!

Zerrin Tekindor, Caner Cindoruk, Alperen duymaz, Ayça Ayşin Turan, Hazal Filiz Küçükköse, Emir Çubukçu, Nihal Koldaş, Müfit Kayacan ve Şebnem Dönmez gibi genç ve başarılı oyuncu kadrosu ile yayın hayatına başlayan Zemheri dizi için büyük hayaller besleniyordu. Beslenen bu umutlar reytinglerdeki ilk bölüm başarısını versede diğer bölümleri için hayal kırıklığı yaşadı. Firuze ve Ayaz aileleri için kendi hayatlarını feda ederek sevgisizlikten değil çaresizlikten birbirlerine veda eden iki aşığın konusunun ekranlare getirildiği Zemheri dizisinin reyting sıralamasındaki performansını iyileştirmek için yapım şirketi ve kanal yeni bir adım da bulanacak. Çarşamba günleri Zemheri'nin yanı sıra TV8 ekranlarında Doğduğun Ev Kaderindir, Kanal D'de sevilen dizi Afili Aşk, ATV ekranlarında da Kuruluş Osman dizisi yer alıyor. Bu diziler arasında izlenme oranları gittikçe düşen Zemheri dizisi için nasıl bir adım atılacak merak konusu oldu..

Yayın günü mü değişecek, yoksa erken final mi yapacak?

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı Zemheri dizisi reyting beklentilerin çok altında yer almaya başladı. Dizi yayınlanan son 4. bölüm ile sadece AB reyting sırlamasında ilk 10’a girebildi, o da aldığı 3.3 reyting ile. AB'de bu oranları alan dizi Totalde 3.4 reyting ile 15.sırada yer aldı. ABC1 grubunda ise 3.18 reyting ile 11. sıraya yerleşen dizi gitgide düşüşe geçiyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana hiçbir bölümünde yüksek bir performans sergileyemeyen Zemheri için bir adım atılması şart oldu. Reytinglerini düzeltmek için yeni hamleler yapabileceği düşünülürken, aynı gün yani Çarşamba günkü dizilerin başarısına bakılırsa hiç bir adım başarılı olacak gibi görünmüyor. Hal böyle olunca dizi için yapılacak en doğru ve kararlı adımın hafta sonu ekrana gelmesi olabilir diye düşünülüyor. Çarşamba günü ekranlara gelmesi devam ederse dizinin daha da kötüye gideceği aşikar. Eğer öyle olursa da dizinin sonu erken final gibi görünüyor. Bakalım yeni dizi Zemheri için son karar ne olacak? Tüm bunlara dizinin yeni bölümlerindeki reyting oranları belirleyecek.

06-02-2020
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler