Zeynep Bastık kimdir, kaç yaşında?

Zeynep Bastık kimdir, kaç yaşında?
Bir sanatçı çıktı ve Çeşme'de vereceği konserlerden elde edeceği tüm gelirleri kızının önünde katledilen Emine Bulut'un kızına bağışlayacağını duyurdu. Kimdi bu duyarlı insan?

Ülke olarak her gün bir kadının katledilişine tanık oluyor ve sadece izliyoruz. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Son kurban ise Emine Bulut oldu. Bir sanatçı çıktı ve Çeşme'de vereceği konserlerden elde edeceği tüm gelirleri kızının önünde katledilen Emine Bulut'un kızına bağışlayacağını duyurdu. Kimdi bu duyarlı insan? Ezhel'in Felaket şarkısının kendine has tarzı ile yorumlayınca tanıdık onu… Youtube üzerinden seslendirdiği kendi parçaları ve cover'ları ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Zeynep Bastık kimdir, tanıyalım.

Zeynep Bastık kimdir, kaç yaşında?

Ülke olarak onu Ezhel'in Felaket adlı şarkısını kendine has tarzı ile yorumlamasıyla tanıdık. Güzelliği ve ses tonu ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Zeynep Bastık, Youtube üzerinden seslendirdiği cover’ler  ile müzik alanında ben de varım, dedi. Harbiye Açık Hava'da sahne alan Mustafa Sandal'ın konserinde sempatik ve alçakgönüllü tavırlarıyla herkesin sevgisini kazandı. Hepimizin kanını donduran Emine Bulut cinayetinden sonra tekrar kalbimizi ısıttı. Kırıkkale’de vahşice katledilen anne Emine Bulut'un kızı için Çeşme'deki konserlerinden alacağı tüm parayı kızının eğitimi ve psikolojisi için harcayacağını söyleyen Zeynep Bastık için biz de birkaç kelam edelim istedik.

Zeynep Bastık’ı tanıyalım

1991İstanbul doğumlu Zeynep Bastık, sanatçı bir aileden geldiği için hayatı müzikle yoğruldu. İlköğretim ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra “Anadolu Ateşi” ile profesyonelleşti. Müzik, dans ve tiyatroya ile ilgilenen Zeynep Bastık, özel bir tiyatroda oyunculuk dersleri alarak oyunculuk kariyerine başladı. Müzik hayatına vokalistlik ile başladı. İlk vokalistliği Murat Dalkılıç’a yapan Bastık, TV’de ilk olarak Dalkılıç ile yaptığı “Lüzumsuz Savaş” düeti ile müzik piyasasına giriş yaptı. Dalkılıç’ın vokalistliğine üç sene devam eden Bastık, 2014 yılında ilk single’ı olan “Fırça”yı çıkardı.

Solo çalışmalarına ağırlık veren sanatçı tv dünyasına da el attı. Gençlik dizileri olan Adı Mutluluk ve Sil Baştan dizilerinde boy gösteren Zeynep Bastık Fox Tv dizisi “Umuda Kelepçe Vurulmaz” dizisinde Rüya karakterine hayat verdi, ardından Yasak Elma’nın kadrosunda az da olsa kendine yer buldu.

Felaket

Şimdiye dek sık denenmemiş olan Ev konserleri ile sevilen parçaların coverlerını seslendiren Zeynep Bastık son olarak Ezhel’in “Felaket” isimli şarkısına yaptığı cover ile internette en çok tıklanan eser ve isimlerden olmayı başardı. Birkaç gündür Türkiye’nin gündeminde başköşeyi işgal eden Emine Bulut olayında gösterdiği duyarlılıkla gönlümüzde yer alan Zeynep Bastık, Çeşme Amfi Tiyatro'daki konserinin tüm gelirini Emine Bulut'un 10 yaşındaki kızının eğitimi ve psikolojik desteği için bağışlayacağını söyleyerek takipçilerinden takdir topladı.

Canlitv olarak bu duyarlılığından dolayı Zeynep Bastık’a minnettarlığımızı bildirirken sanat hayatında başarılar dileriz.

25-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar