Zümrüdüanka 15. Bölüm izle

Zümrüdüanka 15. Bölüm izle
Zümrüt’ün Cihan’a vereceği cevap merak ediliyor. Rüstem’e borç batağından kurtulması için kim yardım ediyor? Ateşlenen silahla kim ya da kimler vuruluyor?

Her Cumartesi FOX TV’de izleyicisiyle buluşan Zümrüdüanka 15.Bölümünde Zümrüt’ün Cihan’a vereceği cevap merak ediliyor. Rüstem’e borç batağından kurtulması için kim yardım ediyor? Ateşlenen silahla kim ya da kimler vuruluyor? Serhat ile Zümrüt kaderlerini paylaşacakmı? Tüm merak edilen sorular şimdi haberimizde?

Zümrüdüanka 15. Bölüm izle!

FOX TV‘nin reytinglerde yapımcısının yüzünü güldüren dizisi Zümrüdüanka 15. Yeni bölümünde Cihan, Rüstem’in borçlarını kendisi üstleniyor. Her Cumartesi saat 20.00’da seyircisiyle buluşan Zümrüdüanka 15. Son bölümde Serhat, Zümrüt’ün kalbini kazanmak için çabalıyor. Zümrüt’ün Serhat’a cevabı ne olacak? Zümrüt konakta kalmaya devam edecek mi? Hepsi ve daha fazlası 17 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Fox Tv’de. İzleyiciler Zümrüdüanka dizisine buradan ulaşabilir. Keyifli seyirler

Sorular cevap buluyor!

Pastel Film imzalı Zümrüdüanka’nın başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz yer alırken başarılı ikiliye Hatice Aslan ve İsmail Hacıoğlu eşlik ediyor. Usta oyuncuların yanında şaşırtan hikayesi ve profesyonel ekibi ile Zümrüdüanka 15. Son bölümde Serhat’ın Mecnun gibi Zümrüt’e aşık olması izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Zümrüt’ün Serhat’a nasıl bir cevap verecek? Patlayan silah kimlerin canını alıyor? Serhat ve Zümrüt'ün sürekli yeni savaşlar veren aşklarının anlatıldığı Zümrüdüanka 15. Yeni bölümü 17 Ekim Cumartesi akşamı Fox Tv’de.

Zümrüdüanka Dizisi Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gerçeklerin ortaya çıkması ile gerilen ilişkiler, Zümrüt ve Serhat'ın aşkları bir sınavı daha başarıyla vermesine vesile odu. Zümrüt'ü elinden almaya çalışan kişinin Abbas olduğunu öğrenen Serhat yıkılır. Abbas'a kendisini aylarca oyaladığı için kırılan Serhat güveneceği kimsesinin olmadığını anlamış ve çok üzülmüştür. Amcasına bile güvenemeyeceği gerçeği canını sıkan Serhat, Zümrüt'ün değerini iyice anlamıştır. Abbas bu gerçeğin ortaya çıkması ile yalanlarına devam eder ve Zümrüt'ün akli dengesinin yerinde olmadığını söyler. Ancak amcasına güvenini kaybeden Serhat bu sefer inanmaz. Abbas'ı Serhat'ın elinden beklenmedik biri kurtarırken Deniz, kızı Işık ve Serhat ile yeni bir hayat kurmanın hayalini kurmaktadır. Gizli gizli plan yapan Deniz bu sefer kararlıdır. Hamir ile Suhandan arasında dengeler bir kez daha değişir ve Zümrüt ne olursa olsun konakta kalmamaya karar verir. Babasının evine dönen Zümrüt bir kez daha Serhat'tan ayrılmayı göze almıştır. O sırada Cihan'dan beklenmedik bir teklif alan Zümrüt ne yapacağını şaşırır. Serhat'ın ise Zümrüt'ten vazgeçmeye ise hiç niyeti yoktur.

17-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar