Zümrüdüanka 23. Bölüm İzle

Zümrüdüanka 23. Bölüm İzle
Zümrüdüanka 23. Bölüm izle; 16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan Zümrüdüanka son bölüm Hd kalitesinde izlemek için canlı yayın linki haberimizde!

16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölüm ile Zümrüdüanka dizisi Fox Tv ekranlarında. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümüne ulaşmak için arama yapan okurlarımıza elbette ki yayın linki hazırladık. Televizyon ekranlarında ve aynı anda canlitv.com/blog sayfamızda 'Zümrüdüanka 23. Bölüm İzle' haberi  yayınladık. Yayınlanan dizi için arama motorlarında  'Zümrüdüanka yeni bölüm İzle'  ve 'Zümrüdüanka son bölüm canlı ve HD kalitesinde izle'  haberini aradığınızda sizler için bıraktığımız linki kullanarak aramanızı sonuçlandırabilirsiniz. 

ZÜMRÜDÜANKA 23. BÖLÜM CANLI VE FULL HD İZLE

Zümrüdüanka 23. Bölüm İzle; Başrollerinde Can Sinan, Eylem Canpolat, Işıl Sönmez, Nazlı Pınar Ünlü, Selim Bayraktar, Hatice Aslan, ayten Uncuoğlu, Miray Akay, Ceren Yılmaz ve Pelin abay'ı yer aldığı Zümrüdüanka dizisi Nevşehir, Ürgüp'de çekiliyor. Yönetmenliğini Serhan Şahin'in yaptığı diziyi Işıl Sönmez, Leyla Oter, Doruk Erengül, Nazlı Pınar Ünlü kaleme alıyor. 

ZÜMRÜDÜANKA 23. BÖLÜM İZLE

Geçtiğimiz hafta apartopar hastaneye kaldırılan Zümrüt ve Serhat bu hafta büyük bir kararın eşiğine gelirler. Yaptıkları ve yapacakları herşey geleceklerini etkileyecek. Zümrüt kendi rahminde bir bebek taşıyamayacak kadar narindir. Serhat ise Işık'ı kaybettikten sonra bir çocuk sahibi daha olamayacağını öğrenmenin yükü ile mücadele eder. Yalnız doktor büyük sınavlardan geçen bu çifte bir şanslarının daha olduğunun müjdesinin verir. Taşıyıcı anne. 

Zümrüt'ün bulunduğu durumu hemen avantaja çevirmek isteyen Azimet'in bir planı vardır. Deniz'i aralarına sokmanın yolu Züğmrüt ve Serhat'ın bebeğinden geçer. 

Diğer tarafta Meliha adım adım Demirkan olmak üzeredir. Artık kimseyi umursamaz. Gözü sadece annesi gibi ailenin sahip olduğu maddi güçtedir. Bu düşünce onu büyük bir yanlışa sürükler. Zümrüt'ü Demirkanlara karşı utandıracak büyük bir hata yapmıştır. Suhandan'ın hamileliği ise konakta yine bir kaosa neden olur. İmzalanan sulh ile Demirkanlar ve Özgüçler tam köşelerine çekilmişken Hamit'ten geriye kalan bu bebek köprüleri yıkacak mı yoksa daha mı güçlü bir aile olacaklar? 

16-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar