Zümrüdüanka 7. Bölüm İzle!

Zümrüdüanka 7. Bölüm İzle!
Zümrüdüanka 7. Bölüm İzle! Cumartesi günlerinin en sevilen ve vazgeçilmezi olan Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için linke haberimizden ulaşabilirsiniz!

Zümrüdüanka 7. Bölüm İzle!  Pastel Film tarafından Birsel Çıkıncı yönetmenliğinde çekilen Zümrüdüanka, dizisinde bu akşam 6. Bölüm ile ekranlara gelecek. 7 Mart Cumartesi günü yayınlanan ve İzleyicinin her hafta cumartesi gününü iple çektiği Zümrüdüanka son bölüm canlı izlemek için detaylar, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz!

Zümrüdüanka son bölüm izle!

FOX TV'den ekrana gelen Zümrüdüanka dizisi 7 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00'da izleyici karşısında olacak. Zümrüdüanka yeni bölümde, Serhat ve Zümrüt büyük bir kaza geçirir. Göle uçan arabanın içinden Serhat kurtulur fakat Zümrüt hala o hurda yığını ile suyun altındadır. Serhat Zümrüt'ü o kazadan sağ çıkarabilecek midir?  Zümrüdüanka yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

Zümrüdüanka 7. bölüm özet

Zümrüdüanka 7. Bölüm İzle! Özgüçler ölen oğullarının peşlerini bırakmaz. O kan Demirkan ailesinden de muhakkak akacaktır. Tolgahan 'ın ailesi Abbas'ın karşısına çıkar. Kızını öldüreceklerini söyler. Fakat Abbas bunu kabul etmez ve kızının hamile olduğunu söyler. Bunun üzerine tolgahan'ın annesi Suhandan'ı kaçırarak konakta zindana hapseder. Torunu doğana kadar yaşama mühleti verir. Oradaan Suhandan'ı kurtaracak tek bir isim vardır. O da Serhat.

Ancak srhat'ın da başı derttedir. Özgüçler onun ve Zümrüüt2ün içinde olduğu aracı göl kenarına kadar takip ederek onu suya düşürür. Aracın içinden çıkmayı başaran Serhat'ın ilk hamlesi Zümrüt'tür. Zümrüt'ü deli gibi arar fakat bir umut çıkmaz. Ardından suya dalıp aracın iinden sevdiği kadını çıkartır. Ölüöle burunburuna gelmiş sevdiği aşık olduğu Zümrüt'ü kaybetmenin endişesi yüreğine taş gibi oturur. 

Kudret ise hain planlar içindedir. Abbas'ın da yardımı ile evi yanan Saniye'yi eve getirmiştir. Ona Zümrüt'ün gideceğini kendisinin de Serhat'ın karısı olacağını söyleyerek ümitlendirir. Bu konuşmaları Serhat duyduğunda yeniden kılçlar çekilecektir. Özgüçler ve Demirkanlar arasındaki kanlı dava devam ederken sürpriz bir isim araya girerek bu kanı durduracak anlaşmayı ortaya çıkaracak. Peki bu anlaşmanın bedeli ne olacak?

Suhandan'ı kurtarmak için hamle yapan Abbas başarılı olabilecek mi? Serhat Zümrüt'ü kurtaracak mı? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'deFox TV'de. Zümrüdüanka 7. Bölüm İzlemek için detaylar haberimizde.

İyi Seyirler!

07-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar