Zümrüdüanka’da Kadın’ın Ceyda’sı Gökçe Eyüpoğlu sürprizi!

Zümrüdüanka’da Kadın’ın Ceyda’sı Gökçe Eyüpoğlu sürprizi!
Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Zümrüdüanka'da son dakika bir oyuncu değişikliği yaşandı. Zümrüdüanka’da Kadın’ın Ceyda’sı Gökçe Eyüpoğlu sürprizi!

Kapadokya'da çekimleri yapılan Zümrüdüanka dizisinde yaşanan oyuncu değişikliği ile bir kadın oyuncu diziden ayrılırken, başka bir oyuncu diziye sürpriz isim olarak katıldı. Fox Tv'nin uzun soluklu dizilerinden biri olan Kadın dizisinin iki başarılı oyuncusu yine Fox'ta yayınlanan Zümrüdüanka dizisinin kadrosu için en uygun isimler olarak gösterildi. Kadın'ın Berzan'ı Sahra Şaş Zümrüdüanka'da Deniz karakterini canlandırcaktı fakat son dakika değişikliği ile Kadın'ın Ceyda'sı Gökçe Eyüpoğlu Deniz karakterini canlandıracak isim olarak kadroya girdi.

Zümrüdüanka'da şok ayrılık

Zümrüdüanka dizisi Pastel Film tarafından projelendirildi. Geçen sezonun sevilen dizilerinden biri olan Zümrüdüanka'da yeni sezon hazırlıkları da devam ediyor. Daha önce Zümrüdüanka'da Deniz karakteri için oyuncu Sahra Şaş ile anlaşma sağlanmıştı. Sahra Şaş'ın kadrodan ayrıldığı haberi geçen günlerde Pastel Film tarafından bildirilmişti. Pastel Film Sahra Şaş'ın sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrılacağını belirtmişti.

Sahra Şaş Zümrüdüanka'dan neden ayrıldı?

Pastel Film tarafından yapılan açıklamada, "Zümrüdüanka dizimize yeni dahil olan oyuncumuz Sahra Şaş ile yollarımızı sağlık problemlerinden dolayı anlaşarak ayırdık. Çekimler için Kapadokya’ya gelen Sahra Şaş, sette daha önce tedavi olduğu mide rahatsızlığının nüksetmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Doktorunun yoğun çalışma temposu ve stresten kaçınması tavsiyesi üzerine ortak aldığımız karar ile Sahra Şaş ile yollarımızı üzülerek ayırmış bulunmaktayız. Pastel Film ailesi olarak kendisine acil şifalar diyoruz, en yakın zamanda başka bir projede birlikte çalışmayı ümit ediyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

Gökçe Eyüpoğlu'nun performansı merak ediliyor

Yapılan açıklamanın ardından Sahra Şaş'ın yerine kimin kadroya dahil olacağı merak konusuydu. Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz'ın başrollerde olduğu dizinin kadrosuna katılan yeni isim de Pastel Film tarafından duyuruldu. Zümrüdüanka'ya Kadın dizisindeki başarılı oyunculuğuyla gönüllere giren Gökçe Eyüpoğlu dahil oldu. Pastel Film Eyüpoğlu'nun kadroya dahil olduğunu şu sözlerle duyurdu; "Başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu, FOX’un sevilen dizisi “Zümrüdüanka”nın kadrosuna dahil oldu. 'Deniz' karakterine hayat verecek olan Eyüboğlu’nun dizide neleri değiştireceği şimdiden merak konusu oldu." Gökçe Eyüpoğlu Netflix projelerinden biri olan Fatma'nın da kadrosunda yer almıştı.

26-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar