Afilli Aşk dizisi Samet (Ozan Dağgez) kimdir?

Afilli Aşk dizisi Samet (Ozan Dağgez) kimdir?
Afilli Aşk dizisi yaz aylarından ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizide Samet karakterini Ozan Dağgez canlandıracak. Samet (Ozan Dağgez) kimdir?

ARC Yapım'dan yepyeni bir dizi ekranlara gelmek üzere. Adı ilk olarak Kötü Kız olarak belirlenen ve Afilli Aşk dizisi yaz aylarında izleyicisiyle buluşacak. Henüz hazırlık aşamasında olan Afilli Aşk dizisi hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacak? Şimdilik dizinin yayınlanacağı kanal belli değil ancak bazı söylentilere göre diziyi Kanal D ekranlara getirecek. Elimizde yayın tarihi ile ilgili de herhangi bir bilgi yok. Şimdilik sadece oyuncu kadrosu belli olmuş durumda. Afilli Aşk dizisinin başrolünde Ozan Dağgez yer alıyor. Ozan Dağgezt'i Samet karakteriyle izleyeceğiz. Ayrıca dizide Burcu Özberk, Çağatay Ertuğrul, Yılmaz Kunt, Tamer Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Asena Tuğal, Güzide Arslan, Altan Erkekli, Neşe Baykent ve Umutcan Ütebay gibi isimler de rol alacak.

Afilli Aşk dizisinin oyuncu kadrosu her geçen gün daha da genişlemeye devam ediyor. Diziye katılan son isim Ozan Dağgez oldu. Son olarak Halka dizisinde rol alan oyuncu dizide Samet karakterine can verecek. Samet, Afilli Aşk dizisinin ana karakteri olan Kerem Yiğiter'in ağabeyidir.

Afilli Aşk dizisi Samet (Ozan Dağgez) kimdir?

Ozan Dağgez, 16 Ekim 1982 tarihinde dünyaya geldi. Amerika’daki Castro Valley School ve Müjdat Gezen Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Dağgez, 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle oyunculuğa başladı. 2004 yılında Parmak İzi ve Çemberimde Gül Oya dizilerinde rol aldı. 2006 yılında Kızlar Yurdu dizisiyle birlikte kariyeri devam etti. Sana Mecburum, Talih Kuşu ve Kapadokya gibi dizilerde rol aldıktan sonra 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl kadrosuna dahil oldu. 2013 yılında diziden ayrıldı. Dizde rol aldığı sırada 2012 yılında Araf Zamanı dizisinde de rol aldı. 2014 yılında Alın Yazım dizisinde yer aldı. Kendisini son olarak Halka dizisinde gördük.

Afilli Aşk dizisi konusu

Zeynep Yılmaz, sevgilisi ile evlenme hayalleri kurmaktadır ancak sevgilisi ve en yakın arkadaşı arasındaki ilişkiyi öğrenmesiyle birlikte yıkılır. Bu ihanetin acısını yaşarken ailesi ise artık evlenmesi yönünde yoğun baskılar yapmaktadır. Her şeyden kurtulmak için hiç yapmayacağı bir şeyi yapar. Aslında oldukça iyi niyetli birisi olsa da hayatında ilk kez kötülüğe bulaşır. Patronunun oğlu Kerem'e bir iftira atar ve onu kendisiyle evlenmeye zorlar.

01-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar