Ailecek Şanslıyız neden yok? Yayından mı kaldırıldı?

Ailecek Şanslıyız neden yok? Yayından mı kaldırıldı?
Ailecek Şanslıyız 3 hafta önce TV 8 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Programa Ara verildiğini sunucu Alişan duyurdu. Peki Ailecek Şanslıyız ne zaman başlayacak?

Alişan’ın sunumuyla heyecanlı bir başlangıç yapan Ailecek Şanslıyız TV 8 ekranlarında beklenen etkiyi yapamadı. Ailecek Şanslıyız bitti mi? Yayından kaldırıldı mı? Ailecek Şanslıyız kısa süre önce yayın hayatına başlamıştı. Bu kadar kısa sürede programın ara vermesi dedikodulara sebep oldu. Bildiğiniz gibi Ailecek Şanslıyız 6 Eylül Cuma günü son bölümüyle yayınlanmıştı. Alişan hayranları kısa süren bu maceranın sonunu merak ediyor. İşte ayrıntılar…

Ailecek Şanslıyız neden sona erdi? Ailecek Şanslıyız yayından mı kaldırıldı?

TV8 yarışma programı Ailecek Şanslıyız’ın sunuculuğunu Alişan üstleniyordu. Sosyal Medya’dan yapılan açıklamada programa kısa süreliğine ara verildi. Programın format değişikliği yapıp tekrar ekranlara geleceği açıklandı. Beklenen isim değişikliği olabilir, format değişikliği demek çok şeyin değişmesi demek. Kostümler, mekanlar ve yarışma sitili… bunlar çok kolay işler değil. Yapımcılara göre Alişan bu format değişikliğiyle kısa sürede ekranlara geri dönecek. Seyirciler ise TV 8’in Alişan’ın sunacağı yeni programı yeniden yayınlayıp yayınlamayacağını merak ediyorlar.  

Alişan’ın sunumuyla Ailecek Şanslıyız yeniden ne zaman başlayacak?

Sosyal medya artık bütün haberleri aldığımız bir mecra. Alişan da Ailecek Şanslıyız programına kısa bir süre ara verildiğini Instagram hesabından duyurdu. Şimdiden Ailecek Şanslıyız’ın ne zaman ekranlara geri döneceği konuşuluyor. Alişan’ın duyurduğuna göre Ailecek Şaşkınız yeniden başlayacak. Muhtemelen yapımcının TV 8 ile sözleşmesi de devam etmektedir. Alişan’ın rastgele bir paylaşım yapmayacağı ortada. Fakat Ailecek Şaşkınız ne zaman başlayacak bu konuda net bir bilgi maalesef yok. Kesin olmamakla birlikte programın köklü bir değişiklikle kış sezonunda tekrar ekranlarda olması bekleniyor.

Ailecek Şanslıyız neden beğenilmedi? Alişan’ın sunumunda sıkıntı mı var?

Yarışma programı heyecanla ilerler. Ailecek Şanslıyız programında ilk önce yarışan ailelerin heyecanı derinden yaşaması gerekiyordu. Yarışan ailelerde bu heyecanı göremedik. Yarışma Yaparsın Aşkım’daki gibi heyecanlı ve komik olması beklenirken seyirciye bu his hiçbir zaman geçmedi. Programın 3 hafta sürmesi ve bitmesi tabii kötü bir durum ama bu reytinglerle de devam etmesi mümkün değildi. Yarışma reytinglerde ilk yüze bile giremiyordu. TV8’in bunu kabul etmesi haliyle mümkün değildi.

08-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler