Akıncı 1. Bölüm İzle

Akıncı 1. Bölüm İzle
Akıncı 1. Bölüm İzle; 1 Ocak 2021 Cuma akşamı 1. Bölümüyle ekrana gelen Akıncı Dizisinin yayınlanan 1. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Akıncı 1. Bölüm İzle; Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin ve Erkan Bektaş’ın rol aldı Akıncı bu akşam saat 20.00’da ilk bölümüyle Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 1. Bölümüyle yeni yılın ilk gününde ekrana gelen ve üzerinde uzun süredir çalışılan Akıncı seyirci tarafından da merakla bekleniyor. Bir halk kahramanının hikayesi ele anlatan Akıncı bu yönüyle ülkemizde bir ilk olma özelliğini de gösteriyor. Kostümü, maskesi, gizli kimliği ile tam bir gizem olan Akıncı’nın alacağı reytingler dizi sektöründe bu yönüyle merakla bekleniyor. Akıncı 1. Bölümüyle bu akşam ilk kez ekranlara gelirken yayıncı kanal ve yapım şirketinin de projeden beklentisi oldukça yüksek durumda.

AKINCI DİZİSİ KONUSU NE?

Fatih yakışıklı ve dürüst bir tarih öğretmenidir ve oldukça idealisttir. Üniversiteden mezun olduğu gün ailesinin gerçek kimliği ile ilgili bilgileri ilk kez öğrenmiştir. Fatih’in babası geçmişi ta Osmanlı İmparatorluğu zamanına dayanan bir Akıncı Beyidir. Ancak ne yazık ki bir suikast sonucu şehit edilmiştir. Fatih’in babasının şehit olmasıyla birlikte bu görev artık Fatih’e devredilmiştir ve Fatih ailesinin izinden giderek ülkesine karşı tehdit oluşturan her türlü suç örgütüne karşı gizli kimliği ile savaş açar. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır ve karşısında çok güçlü düşmanlar vardır.

Akıncı 1. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarında 1. Bölümüyle bu akşam ekrana gelen Akıncı dizisinin yayınlanacak ilk bölümünde suç dünyasına karşı amansız bir savaş açan Akıncı terör örgütlerine yapılacak silah teslimatını haber alır. Akıncı bu olaya müdahale etmek isterken Orhan’da ona gereken istihbaratı sağlamaya başlar. Bu arada Akıncı’nın hakkında uzun süredir haber yapan ve onun gizli kimliğini öğrenmek isteyen gazeteci Nergis ise hem bu büyük haberin hem de Akıncı’nın peşindedir. Bu arada Akıncı hem terör örgütlerine yapılacak silah teslimatını önlemeye çalışırken ayrıca bu suç örgütlerinin arkasında kimlerin olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Ancak Akıncı’nın gerçek kimliğini bulmak isteyen sadece gazeteci Nergis değildir. Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay da akıncıyı bulmak istemektedir. Bunun için terörle mücadele şubesinde görevli ele avuca sığmaz cevval bir komiser olan Cüneyt Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul’a çağrılmıştır. Şimdi Akıncı devlete karşı suç işleyenlerle mücadele ederken aynı zamanda gazeteci Nergis ve terörle mücadele şubesine de yakalanmamak için çabalamaktadır. Akıncı 1. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Atv ekranlarında izleyicinin karşısına çıkıyor.

01-01-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar