Akrep 8. Bölüm İzle

Akrep 8. Bölüm İzle
Akrep 8. Bölüm İzle; 28 Ocak Perşembe akşamı 8. Yeni bölümüyle ekrana gelen Akrep Dizisinin yayınlanan 8. Bölümünü canlı tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Akrep 8. Bölüm İzle; Star Tv ekranlarında yayınlanan Akrep dizisi yeni haftaya gün değişikliği yaparak başlıyor. Bu akşam 8. yeni bölümü ile ekrana gelecek Akrep dizisinin başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Aslı Melisa Uzun ve Ahsen Türkyılmaz’ın rol alıyor. Güçlü kadrosu ve çalışma ekibi ile her hafta merak ile beklenen dizinin yeni güne geçmesi izleyicileri için süpriz oldu. Akrep dizinin alışılmış eski yayın günü olan Cuma akşamları artık başrollerinde  Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisi yer alacak.

 

Son bölümü  için heyecanlanan ve bekleyen izleyiciler tek parça ve full HDolarak izleyebilecekleri bir canlı yayın sitesi arayışı içerisindeler. Siz de bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü bekleyenler arasında iseniz sizler için hazıladığımız bu link üzerinden kolayca dizinin son bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca yeni bölümü özetini de bu sayfadan bulabilirsiniz. Akrep dizisinin 8. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda!

Akrep 8. Bölüm İzle

Star TV tarafından ekrana getirilen ve 1441 Productions tarafından hazırlanan Akrep dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin ve Ahsen Türkyılmaz yer alıyor. Yapımcı koltuğunda İrfan Şahin'in yer aldığı Akrep dizisi Gökçen Usta tarafından kaleme alıyor. Akrep dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz. Ayrıca Akrep dizisinin yeni bölüm detaylarına sayfanın devamından ulaşabilirsiniz.

Akrep 8. Bölüm Özeti

Yeni Bölümde Ferda'nın sakladığı cinayet yavaş yavaş herkesin aklında cevaplanamayan soru işaretleri bırakmaya başlamıştır. Özellikle'de Fikret artık Ferda'nın birşeyler sakladığından emindir.  Ferda ise kendini aklamak için kullandığı ayrıntıların birinde Peri'nin aklını karıştıracak bir hata yapar. Bİr yandan Fikret Bir Yandan Peri Ferda'nın üzerine oynamaya başlamıştır. Eli git gide zayıflayan Ferda'nın yeni bir planı elbette vardır. Peki ama bu plan bu kez kimi ipe götürür? 

Fikret Ferda'dan bulamadığı soruların cevaplarını onun Berna öldüğü günlerde yanında olan tek kişiden sormaya karar verir. Ayaz. Ayaz kardeşi İpek'in ameliyatı Fikretin sabotesine uğramaması için Ferda'yı ele verecek mi? Üstelik kendisi de yanması sözkonusu iken. Perihan'ın Ferda üzerinde oynadığı oyunlar bunu ile de sınırlı kalmaz. Ferda'nın sakladığı ilk kızına artık kendini tanıtma zamanı gelmiştir. Tabi varlığından haberdar olmadığı annesi ve kız kardeşi Merveyi de. 

28-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar