Ali Atay'ın yeni projesi belli oldu!

Ali Atay'ın yeni projesi belli oldu!
Oyuncu Ali Atay'ın yeni projesi belli oldu. Ezel Akay imzalı proje için birçok sevilen oyuncu bir araya geliyor. İşte, Ali Atay'ın yeni projesi!

Bir dönemin fenomen dizisi olan Leyla İle Mecnun'da Mecnun karakteriyle tanıdığımız Ali Atay, yeni bir sinema filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ezel Akay'ın yönetmenliğinde çekilecek sinema filmi 'Osman Sekiz'de başrol olarak yer alacak Ali Atay'a kadın başrol olarak Begüm Birgören eşlik edecek. Özellikle Atay hayranlarının merakla beklediği Osman Sekiz filminin yapımcılığını Ömer Kaya üstlenirken senaryosu ise aynı zamanda oyuncu olan Kemal Uçar'a ait. Medyatava'da yer alan habere göre Kemal Uçar'ın aynı zamanda filmde oyuncu olarak da yer alacak.

Ali Atay ve Begüm Birgören'in bir arada

Hazırlıkları devam eden filmin önümüzdeki ay çekimlerinin başlaması planlanıyor. Ali Atay'ın oyunculuk tarzına da çok yakışan fantastik komedi türünde bir film olan Osman Sekiz sinema severleri heycanlandırmayı başardı. Çekimler için tüm hazırlıkların titizlikle devam ettiği ve film ekibinin mekan ve kostümler başta olmak üzere tüm detayları özenle seçtiği gelen bilgiler arasında. Sevilen oyuncular Ali Atay ve Begüm Birgören'in bir arada yer alacağı Osman Sekiz, gülmek isteyen sinema severleri salonlara toplamayı hedefliyor. Osman Sekiz filminin yapımcılığını üstlenen Ömer Kaya çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaya, "Proje üzerinde yoğun ve en ince detaya kadar özenle çalışıyoruz. Hazırlık sürecimiz devam ediyor. Mekan ve kostümler konusunda çok dikkatli çalışıyoruz. En ufak bir hataya sebebiyet vermemek için hazırlık sürecini uzun tutuyoruz" şeklinde konuştu.

Ali Atay kimdir?

Görüldüğü zaman Leyla İle Mecnun dizisini akıllara getiren ve neredeyse diziyle özdeşleşmiş olan Ali Atay, 20 Nisan 1976 Rize doğumlu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1999'da mezun olan Atay, birçok sinema ve televizyon yapımında yer aldı. Eşref Saati, Yapma Diyorum ve Kılıç Günü gibi dizilerle tanınan Ali Atay, 2011'de TRT 1'de yayınlanan Leyla İle Mecnun dizisiyle kariyerinin dönüm noktasına geldi. Limonata filminin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yapan Atay, Ölümlü Dünya'da da yönetmen koltuğuna oturdu. Sevilen oyuncu Ali Atay, kendisi gibi oyuncu olan Hazal Kaya ile evli ve bir çocuğu var.

15-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar