Alişan ve Ailesi Ölümden Döndü!

Alişan ve Ailesi Ölümden Döndü!
Ünlü şarkıcı Alişan ve Ailesi İstanbul İzmir otoyolunda Alişan’ın kullandığı araçla kaza yaptı. Şans eseri kazadan yara almadan kurtulan Alişan yaşananları anlattı. İşte detaylar!

Yaz aylarının gelmesi ve sıcakların artmasıyla yollara çıkan ve tatile ve memleketlerine gidenlerin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Ünlü şarkıcı Alişan ve ailesi de İzmir’e gitmek için 34 BAB 35 plakalı bir araçla yola çıktılar. Alişan tarafından kullanılan araç İzmir – İstanbul otoyolu üzerinde Manisa’nın Saruhanlı ilçesi yakınlarında aracın sağ aksının kırılması sonrasında kaza geçirdi. Ünlü isim Alişan’ın kullandığı araç yaklaşık 30 metre sürüklenirken araçta Alişan, eşi Buse Varol ve küçük oğlu Burak ve Burak’ın yabancı uyruklu bakıcısı olduğu öğrenildi. Kazada sadece Burak’ın bakıcısı hafif yaralanırken Alişan ailesi yara almadan kurtuldu ve hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edilen Alişan ve ailesi kazadan ucuz kurtulduklarını ifade etti. Alişan “arabanın haline baktım o arabadan sağ çıkmamız Allah’ın bir takdiri” ifadelerini kullandı. İşte detaylar!

Ölümden Döndük!

Ünlü şarkıcı Alişan ve ailesinin İzmir-İstanbul otoyolunda Manisa’nın Saruhanlı İlçesi yakınlarında yaşadıkları trafik kazasından yara almadan kurtulurken Alişan’ın oğlu Burak’ın yabancı uyruklu bakıcısı kazadan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Kaza sonrası olanları anlatan Alişan “Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum, verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın nasıl aksı kopabilir hayret ediyorum. Büyük şok yaşadık” ifadelerini kullandı. Tedavilerinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edilen Alişan’ın boyunluk taktığı dikkatlerden kaçmadı. Alişan’ın eşi Buse ve çocukları Burak ve Burak’ın bakıcısı Marianne’nin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Alişan Olayı Anlattı!

Yaşanan kazadan şans eseri yara almadan kurtulan Alişan ve ailesi hastane çıkışında olayın şokunu hala yaşarlarken şarkıcı Alişan yaşananları anlattı. Ünlü şarkıcı kazayla ilgili olarak “ben hayatımda ilk kez kaza yaptım. En kötüsü tabi çocuğum ve eşim arabadaydı. Arabada can taşıyoruz. Niye oldu, niye kaza yaptık onu bile anlamadım. Dümdüz yolda bir anda dumanlar geldi, lastik fırladı bir şeyler oldu. Sağa sola bariyerlere çarpmaya başladık. Ondan sonra da takla attık. Tek düşündüğüm takla atarken hiçbirimize bir şey olmamasıydı. Sonra araba ters düştü. O sırada Buse’ye baktım. Durumu iyiydi hemen 155!i aradı. Ben de tekmeyle camı kırıp kapıyı açtım. Burak’la Marianne’i aldım. Onlarda ve Buse’de bir şey olmadığını görünce dedim ki ‘Çok şükür’ sonra arabadan çıktık. Arabanın haline baktım o arabadan sağ çıkmamız Allah’ın bir takdiri. Çok arayan oldu, çok ilgilendiler. Allah herkesten razı olsun. Benim boynumda bir zedelenme var. 2 hafta boyunluk takacağım” ifadelerini kullandı. Bizde bu büyük kazadan yara almadan kurtulan Alişan ailesine ve çocuklarının bakıcısına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

24-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar