Alişan’a Dudak Uçuklatan Hesap!

Alişan’a Dudak Uçuklatan Hesap!
Bir hesap krizi de ünlü isim Alişan’ın başına geldi. Alişan Bodrum’da sahne alan arkadaşı Demet Akalın’ı dinlemek için gittiğinde yaşadıkları karşısında şoke oldu. İşte detaylar!

Son zamanlarda özellikle tatil bölgelerinde hesapların çok fahiş olduğu yönünde haberler sıklıkla yer almaya başlandı magazin ve sosyal medya gündeminde. Özellikle ünlülerin bu konuda yaşadıkları ve yaşadıklarını sosyal medyada paylaşmaları bu konuyu fazlasıyla gündeme taşır oldu. Bu kervana son olarak geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte büyük bir trafik kazası geçiren ve ölümden dönen Alişan’da katıldı. Ünlü isim yakında aynı programı sunacakları ve uzun zamandır arkadaş oldukları Demet Akalın’ı dinlemek için gittikleri Bodrum’da yaşadıkları olayı sosyal medya hesabından paylaştı ve olay bir anda magazin gündeminin ilk sıralarına oturdu. Alişan demet Akalın’ı dinlemeye gittikleri yerde daha şarkı bile bile bitmeden gelen hesaba büyük tepki gösterdi. İşte detaylar!

4 Bin Liralık Hesap!

Eşi ve dostlarıyla tatilde olan Alişan geçtiğimiz gün Muğla’nın Bodrum İlçesinde sahne alan arkadaşı Demet Akalın’ı dinlemeye gitti. Konser için ön sıralardan yer alan Alişan henüz demet Akalın sahneye çıkar çıkmaz gelen hesapla şoke oldu. Alişan gelen hesaba şaşırırken “hayırdır ne hesabı” diyerek garsondan bilgi istedi. Bunun üzerine iddiaya göre garson Alişan’a “hesabı hemen almamız gerekiyor, biz öyle yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Alişan tepkisini göstermek istedi ve arkadaşlarına “tamam o zaman mekan sahibiyle görüşeceğim dedim. İşin tuhafı sadece benim masadan hesap alındı, diğer masalardan o sırada hesap falan alınmadı. Daha konser başlayalı 50 saniye olmuş hesap ne demektir dedim ve garsonu çağırdım” ifadelerini kullandı. Yaşananlar karşısında çok şaşıran Alişan’ın daha yeni geldiklerini böyle hemen hesap istenmeyeceğini ifade ettiği öğrenildi.

Özür Dilediler!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bir mekanda Alişan ve arkadaşları yaşananlar karşısında şoke oldu. Demet Akalın’ı dinlemek için gittikleri yerde kendileri istemeden ve henüz mekana yeni gelmişken erken gelen hesap karşısında Alişan ve arkadaşları şaşkınlıklarını gizleyemezken Alişan sözlerini şöyle sürdürdü “Hesabı ödeyip kalkıyorum dedim. Sonra gelip özür dilediler ama ben kabul etmedim. Kredi kartımdan 4 Bin TL çektiler. Hesap krizi diye bir şey yok. Sadece saygısızlık var. Söylendiği gibi ödediğim para da hesabıma iade edilmedi, öyle bir şeyi de zaten kabul etmem. Demet’le konuştum, o da çok şaşırdı” ifadelerini kullandı. Yaşananlar sosyal medyada ve magazin gündeminde ilk sıralarda yer aldı

13-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar