Almanya - Türkiye maçı canlı izle

Almanya - Türkiye maçı canlı izle
Almanya - Türkiye maçı canlı izle; Almanya ile Türkiye milli takımları arasındaki hazırlık maçını canlı ve HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Almanya - Türkiye maçı canlı izle; Türkiye, dünya futbolunun önde gelen ekiplerinden Almanya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Türkiye - Almanya maçını herhangi bir takılma olmadan HD ve kesintisiz olarak canlı izle. Pek çok dünya yıldızının forma giyeceği maç hangi kanaldan ekrana gelecek? Bu oldukça keyifli ana sahne olacak karşılaşma internet üzerinden nasıl izlenir? Futbol izleyicileri bu soruların cevabını fazlasıyla merak ediyor. Az sonra başlayacak olan Türkiye - Almanya hazırlık maçını bu sayfadan izleme imkanına sahipsiniz. Karşılaşmayı izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Almanya - Türkiye maçı canlı izle

Milli takımımız pek çok önemli oyuncuyu kadrosunda bulunduran Almanya'ya konuk oluyor. Bizim için oldukça zorlu geçecek bu mücadele 21:45'te başlayacak ve TRT Spor'dan canlı olarak ekrana gelecek. Bu karşılaşma UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele eden Türkiye'nin Rusya ile oynayacağı maç öncesinde Almanya karşısında çıkacağı hazırlık maçı önem taşıyor. Şenol Güneş tarafından yönetilen milli takım için bir test anlamı taşıyor. Milli takımda kendini ispatlamak isteyen oyuncular için de bu maçın farklı bir anlamı var. Peki bu heyecan dolu maçta takımlar saha hangi ilk 11'ler ile çıkacak?

Almanya - Türkiye maçı ilk 11'ler

Almanya ilk 11: Leno, Koch, Henrichs, Rüdiger, Schulz, Emre Can, Neuhaus, Waldschmidt, Draxler, Brandt, Havertz

Türkiye ilk 11: Mert, Sangare, Merih, Kaan, Hasan Ali, Okay, Ozan, Yusuf, Efecan, Emre, Enes

Löw'den Türkiye ve Fenerbahçe itirafı

Bir dönem Adanaspor ve Fenerbahçe takımlarını çalıştıran Löw, Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili soruları da yanıtsız bırakmadı. Türkiye'de geçirdiği zamanları çok sevdiğini ve özlediği ifade eden Alman teknik adam Fenerbahçe'nin kendisi için yerinin ayrı olduğu sözlerine ekledi.

Almanya'da milli takıma çağrılan Neuer, Süle, Kimmich, Goretzka, Gnabry, Klostermann, Halstenberg ve Kroos gibi futbolcular bu maçta forma giymeyecek. Almanya teknik direktörü Joachim Löw, maçtan önce yapılan basın toplantısında Arsenal forması giyen kaleci Bernd Leno ve Chelsea'ye transfer olan genç yıldız Kai Havertz isimlerinin ilk 11'de başlayacağı ifade etti.

07-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar