Alparslan Büyük Selçuklu 10. Bölüm İzle

Alparslan Büyük Selçuklu 10. Bölüm İzle
Alparslan Büyük Selçuklu 10. Bölüm İzle; 24 Ocak Pazartesi 10. bölümüyle yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu’nun 10. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alparslan Büyük Selçuklu 10. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mim Kemal Öke, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur ve Erdinç Gülener’in rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da 10. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu, Selçuklu Devleti’nin ilk kuruluş yıllarını anlatıyor. Dizi özellikle genç kitlenin ilgisini ve beğenisini üzerine çekerken prodüksiyonu ve görkemli savaş sahneleriyle dikkatleri çekiyor. Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Alparslan Büyük Selçuklu bu sezonun da en büyük prodüksiyonlu yapımlarının başında geliyor ve dizi reytinglerde kanalının ve yapımcısının yüzünü güldürüyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Akli Film tarafından hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam 10. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Alparslan ile Bizans Tekfuru arasındaki anlaşma son aşamaya geldiğinde Tekfur tarafından zehirlenen Alparslan son anda panzehir içerek ölümden kurtulur. Ancak Tekfur Alparslan kadar şanslı olmayacaktır çünkü panzehir Alparslan’ın elindedir ve Alparslan panzehir için yeni bir anlaşma teklif etmektedir.

Alparslan Büyük Selçuklu 10. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu’nun bu akşam ekrana gelecek 10. Bölümünde yine heyecanlı ve gerilimli bir bölüm seyirciyi bekliyor. Kurduğu plan Kekavmenos ve Akça’yı bir araya getiren Alparslan gördüğü manzara karşısında şok olmuştur. Akça’nın Kekavmenos’a baba diye hitap ettiğini duyan Alparslan’ın Akça hakkındaki düşünceleri artık tamamen değişmek üzeredir. Akça ise yaşanalar sonrasında sakladığı tüm sırları Alparslan’a anlatmaktan başka çare bulamaz. Öbür taraftan Alparslan’ın ele geçirdiği karargaha adeta el koyan Yınal ile Alparslan arasındaki gerilim de her an daha da artmaktadır. Üstelik Yınal tarafından Alparslan’ın Alpleri ve Nizamülmülk karargahta alıkonulmuştur. Bu arada Bizans ve Romen Diyojen’in karargahı yeniden ele geçirmek için planları ise bitmek bilmemektedir. Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam 10. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

24-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar