Alparslan Büyük Selçuklu 14. Bölüm İzle

Alparslan Büyük Selçuklu 14. Bölüm İzle
Alparslan Büyük Selçuklu 14. Bölüm İzle; 21 Şubat Pazartesi 14. Bölümüyle ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu’nun yayınlanan 14. Bölümünü ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alparslan Büyük Selçuklu 14. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahrire Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener ve Barış Bağcı’nın rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da 14. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ancak geçen sezon yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun devam dizisi olan yapım Akli Film tarafından hazırlanıyor. Dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu özellikle savaş ve aksiyon sahneleriyle dikkatleri çekerken tarihi olayları yorumlayarak seyirciye sunuyor. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Alparslan Büyük Selçuklu özellikle gençleri ekran başına çekerken her hafta seyirciye görkemli ve üst düzey bir aksiyon ve gerilim dizisi seyrettiriyor. 14. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve tarihi dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu her hafta pazartesi akşamları seyirciye gerilimi yüksek, aksiyonu bol bir dizi izletiyor. Dizinin her bölümü seyirciyi ekrana kilitlerken yayınlanan son bölümde Diyojen Vaspurakan’ın yeni valisi olmuştur ve kendini göstermek için fırsat beklemektedir. Bizans tarafından atılan bu adım Selçuklular için zor günlerin başlayacağı anlamına gelirken Akça Kekavmenos’u ele geçirmiştir ve öldürmekle tehdit etmektedir.

Alparslan Büyük Selçuklu 14. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Akli Film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam ekrana gelecek 14. Bölümünde heyecanlı anlara sahne oluyor. Masum insanları öldürmekle suçlanan Alparslan uzun uğraşlar sonunda bu masum insanların tutulduğu evi bulmuştur. Aynı evde Emir Bozan’ı da yakalayan Alparslan neler olduğunu anlamaya çalışır. Bu arada Emir Bozan ise kendini kurtarmak için yine oyunlara ve yalanlara başvurur. Artık her an açığa çıkma tehlikesi altında olan Alpagut ve Akça bundan sonrası için adımlar atmaktadır. Vaspurakan valisi olan Diyojen büyük bir fırsat yakalayarak karargahı kuşatır. Diyojen Karargahı almak için elinden geleni yaparken Yınal ve askerleri ise oldukça zor bir durumda kalır. Kekavmanos ise Diyojen’in bu hamlesini büyük bir şaşkınlıkla karşılarken Selçuklular karargahı kurtarmak için harekete geçerler. Akli Film tarafından hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da 14. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar