Alparslan Büyük Selçuklu 11. Bölüm İzle

Alparslan Büyük Selçuklu 11. Bölüm İzle
Alparslan Büyük Selçuklu 11. Bölüm İzle; 31 Ocak akşamı 11. Bölümüyle ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu’nun 11. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alparslan Büyük Selçuklu 11. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Barış Bağcı, Erdinç Güneler, Yurdaer Okur ve Gizem Karaca’nın rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da 11. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında ekrana geliyor. Bu sezon başlayan ancak geçen sezonun başarılı yapımlarından Uyanış Büyük Selçuklu’dan yola çıkılarak hazırlanılan dizi Büyük Selçuklu Devleti’nin kuruluş ve gelişme yıllarını anlatıyor. Özellikle Alparslan üzerinden anlatılan hikayede dönemin siyasi ve sosyal ve ekonomik olayları anlatılırken Selçuklu Devleti’yle özelikle Bizans başta olmak üzere komşu devletleri arasındaki ilişkiler irdeleniyor. Dizinin özelikle aksiyon ve savaş sahneleri seyirciyi ekrana kilitlerken bu sahneler adeta nefesleri kesiyor. Alparslan’ın adım adım sultanlığa giden hikayesini anlatan Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Akli Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu bu sezonun ve pazartesi akşamlarının iyi reyting yapan dizileri arasında bulunuyor. Dizinin her bölümü heyecanlı olaylara sahne olurken son yayınlanan bölümde Romen Diyojen’in Alparslan’ın elinde bulunan karargahı yeniden almak için çaba harcaması ekrana geldi. Buna karşın Alparslan kendisine ihanet eden Göktuğ’u yakalaması ve Roman Diyojen’in planını suya düşürmesi her şeyi değiştirdi.

Alparslan Büyük Selçuklu 11. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam ekrana gelecek 11. Bölümünde yine heyecanlı olaylara sahne oluyor. Dizinin 11. Bölümünde Alparslan ihaneti ortaya çıkan Göktuğ’un kellesini almıştır. Bu oyunu Kekavmenos’la birlikte kurduğuna inandığı Akça’nın ise boynuna kılıcı dayamıştır. Akça Hatun ise sonunda Alparslan’a yaşlananları anlatacaktır. Bu arada Kekavmenos’un Alpagut’u Akça’yı alması için göndermesi ve bunun için Alparslan’ı ikna etmeye çalışır. Yanal bey ise Tuğrul Bey’den aldığı yeni yetkilerle Alparslan’a karşı yeni hamleler yapmaya başlar. Bozan ise Alparslan’a karşı yeni ve değişik bir plan kurar. Yine Akça’yı kurtarmak için elinden geleni yapan Kekavmenos bu durum karşısında zor durumlar yaşarken Akşa ise bağlı bir şekilde obaya getirilir. Bu noktadan sonra Akça’nın kendini nasıl aklayacağı oldukça merak konusu olacaktır. Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da 11. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. 

31-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar