Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölüm İzle

Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölüm İzle
Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölüm İzle; 29 Kasım Pazartesi 4. bölümüyle ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu’nun 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Yurdaer Okur, Erdinç Gülener, Barış Bağcı ve Mim Kemal Öke’nin yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 4. Bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve adı ve hikayesi farklı olan dizi bu sezon Selçuklu Devleti’nin kuruluş yıllarını ve Sultan Alparslan dönemini ele alacak. Özellikle Bizans ile yapılan mücadeleyi ve iç çekişmeleri anlatan dizinin yayınlanan ilk üç bölümü aksiyon ve gerilim olarak seyirciyi ekrana bağlamış durumda. Özellikle savaş sahneleri seyirciyi oldukça heyecanlandırırken dizinin hikayesi de beğenilmiş durumda. Alparslan Büyük Selçuklu’nun bu akşam yayınlanacak 4. bölümünde yine heyecan eksik olmayacak ve nefesler tutulacak.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

TRT 1 ekranlarında Akli Film tarafından hazırlanan ve bir dönem dizisi olan Alparslan Büyük Selçuklu her bölümünde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Alparslan ve yanındakiler Yannis’i almak ve öldürülen Türklerin hesabını sormak için Vaspurakan Kalesine gizlice girmişlerdir. Ancak burada pusuya düşen ve yakalanan Alparslan ve yanındakiler kurtulurken geride kalan Atabeyi Hasan yakalanmıştır. Bu sırada kaleye gelen Maria (Akça) babasının esir düştüğünü öğrenecektir.

Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan ve pazartesi akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Alparslan Büyük Selçuklu bu akşam 4. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde heyecan ve gerilim seyirciyi ekrana kilitleyecek. Alparslan ve yanındakilerin Yannis’i almak için kaleye girmesi ve ancak burada Atabeyi Hasan’ın yakalanmasıyla sonuçlanan olaylar sonrasında Alparslan büyük bir üzüntü içindedir. Bir yanda en yakını Hasan’ın esir düşmesi diğer yanda bunun hesabını Tuğrul Bey’e nasıl vereceğinin endişesi Alparslan’ı çaresiz bırakmaktadır. Bu arada Hasan’la geçmişten kalan bir hesabı olan Kekaymenos Hasan’la ilgili planını devreye sokar. Bu arada babasının esir düştüğünü öğrenen Akça onun için bir şeyler yapmak ister. Olayları öğrenen Sultan Tuğrul ise bu yaşananlardan dolayı Alparslan’ı zindana attırır. Alparslan Büyük Selçuklu 4. Bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

29-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar