Arıza 12. Bölüm İzle (29 Kasım Pazar)

Arıza 12. Bölüm İzle (29 Kasım Pazar)
29 Kasım Pazar akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Arıza 12. Bölüm merak edenler ve yeni bölüm izlemek için haberimizi takip etmeyi unutmayın.

Pazar akşamlarının ilgi ile izlenen mafyatik dizilerden biri olan Arıza, hız kesmeden ekran yolculuğuna devam ediyor. Show Tv’de ekrana gelen Arıza 12. Bölümde Ali Rıza'nın görevi Haşmet tarafından açığa çıkar.  Aşk, ihtiras ve intikamla dolu mafya dizisi Arıza son bölüm ve yeni bölümü haberimizden takip edebilirsiniz. 

Siz de Show Tv'nin sevilen dizisi Arıza12. Bölüm linkine buradan ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki tıkla izle linkinden canlı yayını izleyebilir, yayının ardından tekrarını izleyebilirsiniz.

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

ARIZA 12.BÖLÜM ÖZET

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Cavit Çetin Güner, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağızcan Konyalı ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Arıza dizisinde bu akşam 12. bölüm ile ekrana gelece. 29 Kasım Pazar akşam ki bölüm özeti ise şöyle,

Ali Rıza ŞEhmuz'un mallarına zarar vermişti. Bunun sebebini ise konsorsiyumda açıklamak zorunda kalır. Fuat ise Ali Rıza'nın açıklamasından sanki inanmış görünür. Fakat inanmak için güçlü kanıtlara ihtiyaç vardır. Rıfkıya Ali Rıza'yı araştırma emri verir. Fuat Ali Rıza'nın gerçekten kim olduğunu öğrenecek midir? 

Diğer yandan ise Halide yeni kliniği açmıştır. Bu kliniğe ise Nihan'ın adını vermek istediğini duyurur. Klimiğin yeni ismi herkesi çok sevindirir. Bir tarafta ise Burak büyük planlar içindedir. Konsorsiyum'a rakip bir yapının temelini atmak üzeredir. Tabiki kendisine ilk rakip olarak ve tabiki kurban olarak Ali Rıza'yı şeçer. Hasan'da Haşmet'i sıkıştırarark Ali Rıza'nın gerçek kimliğini ve gizli görevini öğrenir. Ali Rıza'da boş durmaz ve Haşmet'in yanına Halide ile giderek birbirlerini sevdiklerini söyler. 

Bu akşam yayınlanacak Arıza son bölüm izlemek için haberimiz takip etmeyi unutmayın!

29-11-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar