Arıza 22. Bölüm İzle

Arıza 22. Bölüm İzle
22. bölümü ile saat 20:00'da Show TV ekranlarına gelecek olan Arıza dizisinde neler yaşanacak? Diziyi canlı olarak sitemizden full HD kalitede izleyebilirisiniz.

 

     Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Arıza, 22. Bölümü ile bu akşam saat 20:00’da Show TV’de. İşlerin kızıştığı Arıza dizisinde, geçtiğimiz bölümde neler yaşanmış ve bu akşamki yayınlanacak olan bölümde bizleri nelerin beklediğini görelim.

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

.

 Arıza 21. Bölümde Neler Yaşandı?

   İhtiyar ile bir araya gelen Ali Rıza, Balaban’ı bulacağına dair söz vermiştir.  Ali Rıza, Balaban’ı aramaya başladı. Bu sırada Baladan ise Halide’nin kliniğe gidip ortalığı kızıştırmaya çalışır. Tabi ki bu durum Halide’nin hiç de hoşuna gitmedi. İhtiyar’ın yönettiği konsorsiyum üyeleri, yeni dönemde neler yapacaklarına dair bilgi paylaşımı için bir araya gelirler. Balaban ve Burak ise yeni bir iş için beraber çalışma kararı alıp kolları sıvadılar.  Bunun yanı sıra Burak, abisinin babasına ihanet ettiğini öğrendi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Burak, abisi ile konuşmaya çalışacak. Ali Rıza ise babasıyla ilgili her gün yeni bir şeyler öğrenmeye devam ediyor. Bu durum karşısında ne yapması gerektiğini kestiremeyen Ali Rıza’nın kafası bir hayli karışık.

Arıza 22. Bölümde Neler Olacak?

    Ali Rıza, kimsenin beklemediği bir anda Halide’ye evlenme teklifinde bulunuyor. Yapılan bu sürpriz karşısında ne yapacağını bilemeyen Halide, şaşkınlığı gizleyemedi. Mutluluk gözyaşları eşliğinde evlilik teklifini kabul Halide ile Ali Rıza, yakında evlenecekler. Bugün ki yayınlanacak bölümde bizleri romantik anlar bekliyor. Bu olayı 14 Şubat’a denk getirmeleri ise bir ayrı güzel olmuş.

    Halide, Rukiye Hanım’dan gerçekleri öğrenince, hemen Ali Rıza’nın gerçek ailesinin kim olduğunu soruyor. Rukiye Hanım’ın ne cevap vereceğini bilmiyoruz, ancak bu konuda söyleyeceği birkaç şey var gibi gözüküyor. Ersoylu kardeşlerin arası git gide açılmaya ve sinirler gerilmeye devam ederken Murat, Burak’a olan yaklaşımını ve tavrını, kuruduğu sözler ile belli ediyor. Halide, Ali Rıza ile konuşmak istiyor.  Ne konuşacaklarını bilmesek de, Halide’nin yüzündeki gerginlik ve aceleci tavırları, söyleyeceği şeyin iyi bir şey olmadığını gösterir nitelikte. 22. Bölümden beklenilen olaylar aşağı yukarı bu şekilde. Daha fazlasını dizinin yayın saati gelince hep beraber göreceğiz. Diziyi, yayın saatinde canlı olarak sitemizden full HD kalitede izleyebilirsiniz.

 

 

14-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler