Arıza 8. Bölüm İzle

Arıza 8. Bölüm İzle
Arıza 8. Bölüm İzle! 1 Kasım Pazar akşamı Show TV'de yayınlanan Arıza dizisinin yeni bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

O3 Medya tarafından Show TV için hazırlanan Arıza dizisi 1 Kasım Pazar akşamı 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Burak, Haşmet'in deposuna gizlice girip sevkiyatta kullanılacak silahları ele geçirmiş ancak Ali Rıza silahları elinden almayı başarmıştı. Burak, Ali Rıza'nın içinde bulunduğu eve bazuka ile saldırmış ve bölüm sona ermişti. Yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler Arıza 8. Bölüm izle araması yapıyorlar. Arıza yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar!

Arıza izle, Arıza Son Bölüm izle

ARIZA 8. BÖLÜM İZLE

Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turna, Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerini paylaştığı  Arıza dizisi 1 Kasım Pazar akşamı 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümüne yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilir veya kanalın resmi internet sitesi showtv.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Yeni bölüm detaylarını makalenin devamında inceleyebilirsiniz.

ARIZA 8. BÖLÜM ÖZETİ

Ali Rıza ve Haşmet'e kurduğu tuzakla silah sevkiyatını kendisi gerçekleştirmek isteyen Burak, Salman'ı da ortadan kaldırarak planını istediği gibi sürdürüyordu ki Ali Rıza ona engel olana kadar.

Burak'ın planlarını alt üst eden Ali Rıza, hiç beklemediği bir saldırıyla karşı karşıya kalır ve içinde bulunduğu eve Burak tarafından bazuka ile saldırı gerçekleşir. Ali Rıza, Ferit ve Hasan'ın yardımlarıyla evin içerisinden çıkarılır. Ciddi yara almayan Ali Rıza kendine gelir gelmez Burak'tan yaptıklarının hesabını sormayı ister ancak Burak'tan daha büyük dertleri olduğu için Haşmet kendisini engeller.

Yaşadıklarıyla büyük yaralar alan Halide, Ali Rıza ve babasından uzaklaşmak ister. Yurt dışında doktorluk yapmak için başvurduğu yardım kuruluşu tarafından kabul edilir.

Arıza 8. bölüm izleyenleri bekleyen büyük sürprizlerde var. Haşmet başta Halide'yi, ardından konsorsiyumdaki herkesin ailesini koruyabilmek için oldukça zor ve sorumluluk isteyen görevi üstlenir. Bu görevde en büyük destekçisi Ali Rıza olur. Haşmet'i tüm dediklerini yapmakla yükümlü olan Ali Rıza'yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

Arıza her Pazar saat 20:00'da Show TV'de!

01-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler