Arka Sokaklar 543. Bölüm izle

Arka Sokaklar 543. Bölüm izle
Ekranların sevilen polisiye dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle yine çok konuşulacak. Uzun soluklu dizi Arka Sokaklar'ın 543. bölümünde Ezgi suçlamalardan nasıl kurtulacak?

Kanal D'nin ve Türk Televizyon Tarihi'nin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 543. bölümüyle yoluna devam ediyor. Erler Film'den Türker İnanoğlu'nun yapımcılığında devam eden Arka Sokaklar Kanal D'de cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline geldi. Her Cuma saat 20:00'da ekrana gelen Arka Sokaklar yıllardır aldığı reyting oranlarıyla da gündeme gelen dizilerden biri. Başkomiser Rıza'nın ve ekibinin İstanbul sokaklarında yaşadığı asayiş olayları bazen küçük çaplı olaylar olsa da bazen organize suç örgütleriyle mücadeleye dönüşüyor. Polisye yapımların en iddialısı olan Arka Sokaklar'ın 543. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Arka Sokaklar'da acı ve sevinç birarada

Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunu, Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont (Köpek oyuncu) oluştururken yönetmen koltuğunda ise Orhan Oğuz oturuyor. Sevilen dizide görevlerini başarıyla yerine getirmeye çalışan polis memurları ve amirlerinin bazen eğlenceli, bazen de kederli hikayeleri işleniyor. İstanbul sokaklarında geçen hayatları ve görevleri gereği yaptıkları her davranışın başarılı bir senaryoyla ekrana aktırıldığı Arka Sokaklar kadrosu, tüm Türkiye tarafından çok sevilirken, ünleri yurdışına bile taştı.

Arka Sokaklar'ın 543. bölüm'de neler olacak?

Her yaştan ve her kesimden izleyici kitlesine sahip Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın bu akşamki (21 Şubat) 543. yeni bölümünde yine heyecan dorukta olacak. Arka Sokaklar'ın 543. bölüm'de Ezgi ağır suçlamalarla zan altında kalıyor ve ekip bu durumdan oldukça etkileniyor. Rıza baba bu durumu çözmek için güvendiği bir avukatı devreye sokar bu avukat ise Nedim Adalı'dır. Ekip bu avukatı tanımasa da Mesut için yeni bir karşılaşma değildir, Nedim de Mesut'tan sürekli gözlerini kaçırır. Diğer yandan ekip bu bölümde bir narkotik olayının izini sürer ve çok önemli bilgilerle karşılaşır. Bir mahalle savaşı bile yaşanacak bölümde heyacan dolu dakikalar yine Arka Sokaklar tutkınlarını bekliyor. Arka Sokaklar'ın 543. bölümü yukarıdaki linkten izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

21-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar