Babil 8. Bölüm İzle! (Babil Son Bölüm)

Babil 8. Bölüm İzle! (Babil Son Bölüm)
Babil 8. Bölüm İzle! İrfan bu hafta nihayate ermek üzereyken Doktorun kaçırılması ile yeniden kendisini karmaşanın içinde bulur. Babail Son Bölüm hakkındaki herşey haberimizde!

Babil 8. Bölüm İzle!  Başrollerini, Halit Ergenç,  Aslı Enver, Ozan Güven, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Ay Yapım imzalı Babil dizisinde bu hafta İrfan yine çıkmazlarda. Oğlu için çırpınık bir gün daha fazla nefes alsın diye uğraşan, canını ortaya koyan İrfan bu kezde tam oğlu nefesine kavuşacakken bir çelme'de Hakan'dan yer. İrfan bu kez düştüğü yerden kalkabilecek mi? Babail 8. Bölüm Canlı İzlemek için bağlantı linkine aşağıdaki butonu kullanarak ulaşabilirsiniz! 

BABİL 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Babil 8. Bölüm İzle! Geçtiğiiz hafta olğlu için çabalayan İrfan doktorun yanına yavrusunu götürememişti. Çünkü Süleyman ondan çaldığını iddia ettiği 2 milyon Euro'yu vermeden bu ülkeden gitmesine mani olmuştu. Bu akşam saat 20:00'de yayınlanacak yeni bölümde ise, İrfan bir yolunu bulur ve Deniz için onu ameliyat edecek Profesör doktor Tahsin Bey'i ülkemize getirmek ister. Uçak, biletler, kalacağı yer ameliyathane hatta Deniz bile hazırdır. Fakat öyle birley olur ki İrfan'ın yine dizlerinin bağı çözülür. Yine en başa çaresizliğin içine düşer. Süleyman'ın oğlu Hakan, doktor'u kaçırmıştır. ÜStelik o bunları Ayşe için yaparken İrfan'ın oğlunun hayatı söz konusudur. İrfan vakit kaybetmeden Doktoru bulabilecek midir? Hakan Ayşe'yi bu yaptığından sonra ikan edebilecek mi?

Bir diğer konu ise Ayşedir. Ayşe Süleyman'ın kirli çamaşırlarına ulaşmak üzeredir. Bunun için girdiği çetrefilli yolda  mücadelesi zorlu olsada, kalbi bu mücadelede hırpalanan, yıpranan ve gönlününde hayatı gibi paramparça olduğunu gördüğü İrfan'daan geçer. yavaş yavaş onun aciz ve savaşçı ruhuna kapılmaya başlamıştır. Üstelik onun asistanıdır ve tamamlaması gereken bir kirli dosya vardır. Babil'de ise sorunlar bir türlü bitmek bilmez. Bu zorlukların en büyüünüde İrfan ve Ayşe'ye Egemen yaşatmaktadır. Yine kendi başına hareket eden Egemen ybancı yatırımcıları Babil'e yönlendirerek İrfan'ı Süleyman'ın karşısında bir kez daha zor duruma sokmuştur. Yıllardır hiç ayrılmayan Egemen ve İrfan Süleyman'ında çabaları ile kendi yollarına ayrılacak mı? Deniz ameliyat olabilecek mi? Hakan Ayşe'yi birkez daha mı kaybediyor? Tüm bu soruların cevanı bu akşam saat 20:00'de star Tv'de yayınlanan Babil'de. Babil 8. Bölüm tek parça izlemek için balantı linkine tıklamayı unutmayın. 

İyi Seyirler. . .  

 

 

13-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler