Bay Yanlış dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Bay Yanlış dizisi konusu ve oyuncu kadrosu
Bir yandan diziler sezon finali yaparken diğer yandan yeni diziler başlıyor. Can Yaman'ın oynadığı Bay Yanlış dizisinde ise hazırlıklar devam ediyor. İşte Bay Yanlış kadrosu!

Yaz ayları geldiğinde kimi dizi sezon sonu arası verir, kimi dizi ise final yaparak tamamen ekranlara veda eder. Tabii ki ekranlarımız boş kalmaz. Yaz dizisi dediğimiz diziler ekranlarla buluşur. Birçok yapım şirketinin ise yeni yazlık dizi hazırlığında olduğu duyuyoruz. Bunlardan biri de Star Tv'de yayınlanacak yeni dizi Bay Yanlış. Gold Filmin yapımcılığını yaptığı Bay Yanlış yaz aylarında ekranlarda yerini alabilmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Daha önceden Dolunay dizisinde beraber rol alan Can Yaman ve Özge Gürel, BayYanlış dizisinde de bir araya geliyor. Dolunay dizisin iyi bir ikili oluşturan Yaman ve Gürel izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Tamamen yaz dizisi formatında  neşeli bir oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkacak olan dizi ekranlarımızın gülen yüzü olmaya aday.

Bay Yanlış Dizisinin Konusu

Deniz Yorulmazer’in yönetmenliğini yapacağı dizinin senaristi Aslı Zengin. Dizide Can yaman ile Özge Gürel’in aralarındaki ilişki işlenecek. İkilinin aşkları kavgaları seyirciye komik anlar yaşatacak. Bay Yanlış dizisinin ilgi çekici bir de fragmanı yayınlandı. Fragmanda Özge Gürel bir evde hizmetli olarak işe başlıyor. Evin duvarında gördüğü yaşlı adamla tanışacağını sanırken, genç olan Can Yaman sürpriz şekilde karşısına çıkıyor. Görüldüğ gibi dizinin yazın neşesi olmaya aday olduğu belli oluyor.

Bay Yanlış oyuncu kadrosu

Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik, Dolunay ve Erkenci Kuş adlı dizilerde oynayan Can Yaman 8 Kasım 1989 İstanbul doğumlu.Yaman Liseyi İtalyan Lisesinde okudu. 2012 yılında Yeditepe Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite hayatına kadar Silivri’den hiç ayrılmamıştır. Daha sonra Beykent Üniversitesi'nde eğitim gören Gürel, Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bırakmıştır. Kızım nerde adlı diyziyle oyunculuk hayatına adım atmıştır. Huzur Sokağı, MuhteşemYüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi adlı dizilerde rol almıştır. Dizinin kadrosunda Suat Sungur, Feri Baycu ve Lale Başarır da bulunuyor. Fatma Toptaş ve Gürgen Öz de kadroda olacak ve dizide karı koca rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

14-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar