Bay Yanlış kadrosuna dört yeni isim katıldı!

Bay Yanlış kadrosuna dört yeni isim katıldı!
Can Yaman ve Özge Özgürel'in başrollerinde olduğu merakla beklenen Bay Yanlış dizisine yeni oyuncular katıldı. İşte, Bay Yanlış kadrosuna dahil olan dört yeni oyuncu!

Ekranlara yaz aylarında gelmesi beklenen Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosu gittikçe genişliyor. Gold Film'in yapımcılığını yağtığı Bay Yanlış dizisinin baş rollerini Can yaman ve Özge Özgürel'in paylaşacağı belli olmuş ve dizi heyecanla beklenmeye başlanmıştı. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncuların ise Feri Baycu, Lale Başer, Suat Sungur, Fatma Toptaş ve Gürgen Öz olduğu netleşmişti. Başarılı yönetmen Deniz Yorulmazer’in çekeceği dizinin senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin yazıyor. Bay Yanlış dizisini kadrosuna 4 yeni oyuncu daha katılınca kadro daha da güçlenecek. Tabii ki seyircinin beklentisi de buna göre artacak.

Bay Yanlış dizisinin çekimleri başlıyor

Bodrum Göcek'te ilk 2 bölümü çekilecek olan Bay Yanlış dizisinin kadrosuna yeni oyuncuların dahil olması beklentileri de yükseltti. Seyircinin kaliteli bir yapım beklentisi son zamanlardaki aşk dizilerinden ötesine geçebilecek mi? Merakla beklenen dizinin kadrosuna yeni katılan isimler ise başarılı oyuncular, Sarpcan Köroğlu, Serkay Tütüncü, Ece İrtem ve Cemre Gümeli oldu. Heyecanla beklenen yaz dizisi Bay Yanlış kadrosuna dahil olan yeni isimleri yakından tanıyalım…

Sarpcan Köroğlu

Sarpcan Köroğlu, 23 Eylül 1990 yılında Bolu’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji Mezunu olan oyuncu liseyi Bolu’da bitirdi. Akademi 35 Buçuk Sanatevi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Köroğlu, Elde Var Hayat dizisiyle 2010 yılında oyunculuk kariyerine adım attı. Sarpcan Köroğlu, Adını Feriha Koydum, Star Tv'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura, Güneşin Kızları ve Paramparça dizilerinde oyunculuk yaptı. Köroğlu, Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Kemal karakterini oynamaktadır. Sarpcan Köroğlu Damat Takımı Sinema filminde Yiğit karakteriyle yer almıştı.

Serkay Tütüncü

İlk oyunculuk deneyimini İnsanlık Suçu dizisiyle yaşayan Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991'de İzmir Tire’de dünyaya geldi. Tütüncü, Ege Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Sporcu geçmişi de olan oyuncu 2016 yılında Survivor Gönüllüler takımında yarıştı. 2016'da TV8'de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu yaptı. İnsanlık Suçu dizisinin kadrosuna dahil olan Tütüncü’nün böylece 2018'de kariyeri de başlamış oldu.

Ece İrtem

Yaşar Üniversitesi Opera Şan Bölümü Mezunu olan İrtem, 5 Ocak 1991 Sivas doğumludur. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Ece İrtem, Kaçak Gelinler, O Hayat Benim, Şeref Meselesi ve TRT 1'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizilerinde rol almıştır.

Cemre Gümeli

1991 İstanbul doğumludur. Gümeli, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü'nden mezundur. Küçüklüğünden itibaren bale ve piyano eğitimi alan Gümeli, oyunculuk hayatına Tatlı İntikam dizisiyle başlamıştır. Elimi Bırakma, Servet adlı dizileri rol aldığı diğer dizilerdir.

28-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar