Bay Yanlış’tan ilk kareler geldi, Özge Gürel Twitter’da gündem oldu!

Bay Yanlış’tan ilk kareler geldi, Özge Gürel Twitter’da gündem oldu!
Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde olduğu ve yaza iddialı bir giriş yapması beklenen Bay Yanlış dizisinden ilk kareler geldi. Dizinin başrolleri ise Twitter'da gündem oldu.

Sevilen oyuncular Can Yaman ve Özge Gürel'in başrolde olduğu Bay Yanlış dizisinin çekimlerine başlandı. Fox Tv'de yayınlanacak ve yaza damga vurmaya hazırlanan Bay Yanlış dizisinden gelen ilk kareler ise sosyal medyada şimdiden gündem olmaya başladı. Yaz dizisi olarak projelendirilen Bay Yanlış dizisinin bilindik senaryolarda yer alan zengin erkek, fakir kadın kurgusu olması eleştirilse de ilk fotoğrafların oluşturduğu heyecan şimdiden hissedildi.

Özge Gürel, Can Yaman fotoğrafına beğeni yağdı!

Sosyal medyada yüzlerce kez paylaşılan Can Yaman ve Özge Gürel'in ilk fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi. Sosyal medya platformu Twitter da ise önce Özge Gürel, sonra Can Yaman etiketleri Türkiye gündeminde yer almaya başladı. Eleştiri ve beğeni ağırlıklı yorumların gözlemlendiği paylaşımlar, Bay Yanlış dizisinin şimdiden oldukça dikkat çektiğini de göstermiş oldu. Bay Yanlış dizisinin henüz yayın tarihi belli olmasa da yakında Fox Tv ekranlarında başlanması bekleniyor.

Bay Yanlış oyuncu kadrosunda kimler var?

Çekimlerine İstanbul'da başlanan Bay Yanlış dizisinde yakışıklı oyuncu Can Yaman, Özgür karakteriyle zengin, aşka inanmayan ve gelişi güzel bir hayat sürdüren bir bar sahibini canlandırıyor. Güzel oyuncu Özge Gürel ise yanlış ilişkilerden yorulmuş, düzgün bir hayat arayışında olan ve evlilik isteyen Ezgi karakterini canlandıracak. Bay Yanlış dizisinde yer alan diğer oyuncular ise Gürgen Öz, Suat Sungur, Fatma Toptaş, Taygun Sungar, Sarpcan Köroğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Lale Başar, Ece İrtem, Cemre Gümeli, Feri Baycu Güler, Serkan Tütüncü, Anıl Çelik gibi isimlerden oluşuyor.

Bay Yanlış seti 1 Haziran'da başladı

Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken senaryosuyla ekrana gelmeye hazırlanan Bay Yanlış dizisi Deniz Yorulmazer'in yönetmenliğinde çekiliyor. Ünlü başrol oyuncularının Dolunay dizisinden sonra yeniden buluşmasına ortam hazırlayan Bay Yanlış, Özge Gürel ve Can Yaman'ın popülerliliği sebebiyle yazın en çok konuşulan dizilerinden biri olacak. Bay Yanlış 1 Haziran'da sete çıktı ve setten gelen her haber özellikle sosyal medyada ilgiyle karşılanıyor.

04-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar