Behsat Ç’nin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Behsat Ç’nin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
Bir dönemin fenomen dizisi Behsat Ç. geri dönüyor. Seyircinin merakla beklediği dizi yakında internet kanalı Blu Tv de yayınlanacak. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. İşte detaylar!

Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi sloganıyla 2011 yılında başladı yayına. İlk bölümden son bölümüne kadar büyük bir merak ve heyecanla seyredildi. Yayınlandığı zamanlar hiçbir zaman reytinglerde üst sıralarda  yer almadı. Ama her zaman gündemdeydi. Öyle ki Behsat Ç. dillerden düşmedi. Behsat Ç. Seyirci tarafından çok seyredilmemiş olabilirdi, reytinglerde üst sıralarda yer almayabilirdi ama çok sevildi, öyle ki seyircinin kalbinde yer aldı ve unutulmadı. Şimdilerde ise yeniden başlayacağı için bir heyecan var seyircide. Evet, Behzat Ç. yeniden başlıyor. Üstelik beklenen fragman da geldi ve heyecan daha da tırmandı. Peki, Behzat Ç 'nin yeni bölümü ne zaman yayımlanacak? Canlıtv takipçileri için araştırdık.

Behzat Ç. Geri Dönüyor

2011 yılında yayımlanmaya başlayan Behzat Ç. yüz binlerce kişiyi ekran başına kilitlemişti. 3 sezon devam eden ve büyük bir hayran kitlesi yakalayan Behzat Ç dizisi yayıncı kuruluş tarafından reytingler bahane gösterilerek yayından kaldırılmıştı. Ancak seyirci bu diziyi ve dizinin kahramanlarını hiçbir zaman unutmadı. Öyle ki her sezon yeniden başlaması için büyük beklentiler oluştu. Sonunda beklenen müjde geldi. Behsat Ç. Blu Tv 'de tekrar başlıyor. Dizi için geri sayım devam ederken dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. İnter Medya imzasını taşıyan Behsat Ç.’nin senaryosunu önceki yıllarda olduğu gibi yine Ercan Mehmet Erdem'in kaleme alacağı ve yönetmen koltuğunda da Serdar Akar'ın oturacağı belirtildi.

Behsat Ç’nin İlk Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Farklı tarzı, hikayesi ve konuları işleyiş biçimiyle dizi dünyasının unutulmazları arasına girmeyi başaran 'Behzat Ç. 6 yıl aradan sonra ekranlara geri dönerken seyirci de diziyi merakla beklemeye başladı. Baş Komiser Behsat fenomen haline gelen kırmızı vosvosuyla geri dönerek bu kez Türkiye'nin en önemli dijital platformlarından BluTV'de seyirci ile buluşacak. Bir Ankara Polisiyesi sloganıyla Ankara’da çekilen ve adli olayların ele alındığı diziyi benzerlerinden ayıran en büyük fark ise farklı senarysou ve çekim tarzı. Seyircinin severek seyrettiği dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken kısa süre içinde yayına gireceği belirtildi. Başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behsat Ç. Hakkında bilgi geldikçe canlıtv takipçilerine duyurmaya devam edeceğiz.

 

22-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar