Ben Gri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Ben Gri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Disney Plus’ta yayınlanacak olan ve Timuçin Esen ile Ebru Özkan’ı başrolünde buluşturan Ben Gri dizisinin ilk yayın tarihi belli oldu.

Geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye pazarına giren dünyanın en çok abonesine sahip dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus’ın Türkiye’deki orijinal içeriklerinden biri olan Ben Gri’nin yayın tarihi belli oldu. Kadrosunda birbirinden ünlü ve usta isimlerin yer aldığı dizi Disney Plus’ın da en çok iddialı olduğu yapımlardan biri olarak lanse ediliyor. Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kalem alınan dizi Disney Plus’ın aboneleri tarafından da heyecanla bekleniyordu. Başrolünde usta oyuncu Timuçin Esen ve ebru Özkan’ın yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Yağmur Taylan ve Durul Taylan oturuyor. OGM Pictures tarafından hayata geçirilen Ben Gri dizisinin ilk yayın tarihi olarak ise 16 Kasım Çarşamba günü duyuruldu. Yayınlanan fragmanlardan da oldukça merak uyandıracağı ve izleneceği belli olan dizinin başlaması seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı.

16 Kasım’da İlk Bölümü Yayınlanacak

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Türkiye pazarında iddialı olan Disney Plus’ın orijinal içerikli dizisi ben Gri’nin yayın günü açıklandı. Platform tarafından yayınlanan fragmanla duyurulan dizinin yayın tarihi olarak 16 Kasım belirlendi ve dizinin ilk bölümünün 16 Kasım Çarşamba günü ekrana geleceği e her hafta bir bölüm şeklinde dizinin yayınlanacağı açıklandı. Toplam 8 bölümden oluşan ve suç – polisiye – gizem türünde ele alınan dizinin çekimleri uzun süredir devam ediyordu. Dizide saygın ve çevresi tarafından sevilen bir avukat olan Fuat’ın ve kızının hikayesi konu alınıyor. Avukat Fuat’ın hayatı kızının yaşadığı talihsiz bir olayla birlikte değişmeye başlar ve her geçen gün saygın bir avukat olan Fuat asıl kimliğinden uzaklaşır.

Ben Gri Dizisi Oyuncuları Kimler?

Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından hikayesi ve senaryosu kaleme alınan, Yağmur Taylan ve Durul Taylan tarafından yönetilen, Disney Plus’ın yeni orijinal içerik dizisi Ben Gri 16 Kasım tarihinden itibaren seyirciyle buluşuyor. Platformun oldukça iddialı olduğu ve büyük bir beklenti içinde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda da güçlü isimler yer alıyor. Dizide,

·         Timuçin Esen

·         Ebru Özkan

·         Alican Yücesoy

·         İlayda Akdoğan

·         Buçe Buse Kahraman

·         Mücahit Koçak

·         Onur Bilge

·         Selin Kahraman ve

·         Daniel Koray Özsoy gibi isimler yer alıyor.

25-10-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar