Benim Adım Melek 14. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 14. Bölüm İzle!
Yeni kurmak için bir başına eve geçmek isteyen Melek'in başına gelecekler ve Defne ile Ömer'in yakınlaşmasının sonuçlarının merak edildiği son bölümü haberimizden öğrenebilirsiniz!

Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Şerif Sezer gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Benim Adım Melek 14. Bölümü ile 25 Aralık Çarşamba günü ekranlarda! Geçtiğimiz bölümde kendisine yeni bir hayat kurmak için adım adan Melek'e, Hafız Dayı Halil ile beraber çalıştırması adına dükkanını verir. Cumali ve Sayitali bu olayı duyduğunda çılgına döner. Hafız dayıya söyledikleri ağır sözler adamın kalbine indirir. Bu bölümde Melek'in yeni hayat için attığı adımlarda başarılı olabilmiş mi? Hafız ise Halil sayesinde kaldırıldığı hastaneden sağsağlim çıkabilecek mi? Benim Adım Melek 14. Bölüm ile bu akşam TRT1'de.

Benim Adım Melek 14. Bölüm İzle!

TRT1 kanalında çarşamba günleri keyifle izlenen, Antep'in en güzel karelerinden oluşan Benim Adım Melek son bölümü haberimziden izleyebilirsiniz. Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Melek bu bölümde Hafız Dayı'nın hastanede ölmesi Seyitali ve Cumali'nin söyledikleri konusunda onları suçlu hissettirecek mi? Melek Çocukları ile yeni bir eve taşınma kararı almışken Hafız dayı'nın ölümü ona engel olacak mı? Halil'in babasının kendi adına karar verip onu tuzağa düşürdüğü nişan meselesi nasıl son bulacak? 

Aynı zamanda Hafız ölürken geride bıraktığı vasiyet iki aileyi önce birbirine düşürecek ama sonra Halil ve Melek'e geçmişin ödülünü  verecek.  Ömer ve Defne'nin yakınlığı  Ömer'in annesinin kulağına gidecek ve iki aile arasındaki münakaşa artmasın diyerek annesi Defne'den bir ricada bulunacak. Ömer ile görüşmemelerini isteyecek. Bu isteği Ömer'e ileten Defne ne yanıt alacak?

Benim Adım Melek geçtiğimiz bölüm Özeti

Hafız dayı iki ailenin arasını düzeltmek için Halilve Melek'e kendi dükkanında iş verir. Verdiği işi kabul eden gençlerin aileleri Seyit Ali ve Cumali Hafız Dayıya ağır sözler söyleyerek onun kalp krizi geçirmesine sebebiyet verirler. Hafız'ın kalbine inme indiğini gören Halil henem hastaneye yetiştirir. 

Tüm bu olanlardan Melek sorumlu olduğunu düşünerek çocuklarınıda alıp evden ayrılmak için hazırlık yapmaya başlar. Halil'in gönlülün Melek'den vazgeçmiyeceğinden emin olan Cumali oğluna, Halilden habersiz kız isteyip nişan yapmak ister. Babasının planlarını öğrenen Halil bu bölümde babasına karşı saygısının fazlası ile yitirecektir. 

25-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar