Benim Adım Melek 16. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 16. Bölüm İzle!
Benim Adım Melek 16. Bölüm İzle! TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek 16.bölümü ile bu akşam saat 20:00de yayınlanacak. Benim Adım Melek 16. Bölüm canlı İzlemek için tıklayınız.

Benim Adım Melek 16. Bölüm İzle! Başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Şerif Sezer, Nizam Namidar, ve Mehmet Çevik'in paylaştığı TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek bu akşam 16. Bölümü ile ekranlarda olacak. Anneliğin hayatta herşeye göğüs germek olduğunu anlatan Benim Adım Melek 'de Almanyada kurduğu 19 yıllık hayatını bırakıp Türkiye'ye gelen Melek'in hayatından kesitleri canlandırıyor. Almanya'da aldatıldığını farkedip kapıya koyulunca çocuklarının velayetini alabilmek için ömrünü tükettiği baba kapısında geçiyor. Çarşamba akşamlarının göz bebeği Benim Adım Melek 16. Bölüm canlı izlemek için haberimize tıklayın.

Benim Adım Melek 16. Bölüm Özeti!

Geçtiğimiz bölümün sonunda rahatsızlanan Melek'i son anda hastaneye kaldıran Halil, Melek ile ilgili gerçekleri öğrenir. Melek kanser olmuştur. Hastanede Ömer, Halil ve Melek'in kardeşi Mithat hastanede Melek'in başında beklerler. Çocuklarını alabilmek için hastalığından kimseye bahsetmeyen Melek'in artık vücut direnci kalmamıştır.  Kerem annesinin rahatsızlandığını öğrenip soluğu hastanede alır. 

Ömer ile birlikteliği ifşa olan Defne, babasının söylediklerini kaldıramaz. Geçtiğimiz haftada annesinin yalanını yaklamasından rahatsızlık duyduğunu dile getirince İstanbul'a sınavlara hazırlanmaya kaçar. Kerem bunu annesine söyleyemez. Diğer yandan Alpay velayte davasını öne çekmiştir. İki gün içinde gerçekleşecek dava ile çocukların velayetini alıp Almanya'ya eski hayatına geri dönme niyetindedir. 

Halil'in Melek ile yakından ilgilendiğini gören Meryem, Halil nikah günü almaya gelmeyince soluğu Halil'in annesinin yanında alır ve bu işin olmayacağını söyler. Annesi ise biraz daha beklemesi gerektiğini söyler. Bakalım Halil Melek'in başına gelenlerden dolayı kendini ona daha da yakın hissedecek mi? Evlilik yoluna girdiği Meryem ile nişanı atılacak mı?

Alpay'ın Melek'in arkasından çevirdikleri nasıl ortaya çıkacak. 

Benim Adım Melek 16. Bölüm canlı izle! 15 Ocak Çarşamba akşamı merakla beklenen Benim Adım Melek yeni bölümü izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz.

İyi Seyirler.

15-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar