Benim Adım Melek 26. bölüm izle!

Benim Adım Melek 26. bölüm izle!
Benim Adım Melek 26. bölüm izle! Benim Adım Melek dizisi 25 Mart Çarşamba akşamı 26. ve yeni bölümüyle TRT 1'den ekrana geldi.

Benim Adım Melek 26. bölüm izle! Üs Yapım imzasıyla TRT 1'den ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü HD ve tek parça yayınlandı. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Kaan Çakır'ın başrolleri paylaştığı Benim Adım Melek dizisinin son bölümünde oğlunu kaybeden Kenan nasıl bir yol izleyecek? Melek ve ailesi Adana'ya taşınacak mı? TRT ekranlarının sevilen dizisinin yeni bölümü 25 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümünü nereden izleyebileceğinizi merak ediyorsanız yazıya göz atın. Ayrıca yeni bölümle ilgili tüm bilgilere de yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Benim Adım Melek 26. bölüm izle

Oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Ece Özdikici, Mustafa Mert Koç, Zeyno Eracar, Zeynep Özder, Mehmet Çevik, Nazım Namidar ve Poyraz Ar gibi isimlerin yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin son bölümü 25 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT 1'den ekrana geldi. Televizyonlarının başına geçemeyenler yeni bölümü nereden izleyebileceğini araştırmaya başladı. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü HD ve tek parça olarak TRT resmi internet sitesinde yayınlandı. Benim Adım Melek dizisi  26. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

Benim Adım Melek dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Telsizden gelen silah sesi Melek'i şok eder. Hastanede bulunan Ömer, operasyona Defne'nin de karıştığı haberini alınca yıkılır. Mithat ise evlenmek için gün saymaktadır. Mithat'ın bu telaşı arasında Seyran ise Erdal ile uğraşmak zorundadır. Mahmut, Kadriye'ye sürpriz yapmak için kuyumcuya gider ve gittiği kuyumcudan Mithat'ın yüzük satın aldığını öğrenir. Bunu soruşturmak için soluğu kuyumcu Zeynel'in yanında alır. Zeynel ise zor duruma düşen arkadaşı için yalan söyler. Seyitali, Nurullah ile konuşur, bunu yapmasının neden Kerem'dir. Sözleşme için Nurullah'ın yanına giden Kerem, imzayı atacak mı? Melek ve ailesinin ise Adana'ya taşınabilme durumu söz konusudur. Oğlundan sonra Kenan için her şey değişmiştir. Şeytani planlarıyla Melek ile uğraşmaya devam edecektir. Alpay ve Kenan, eskiden olduğu gibi yine birliktedir.

25-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar