Benim Adım Melek 30. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 30. Bölüm İzle!
Benim Adım Melek 30. Bölüm İzle; 9 Eylül Çarşamba akşamı 30. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek Dizisinin 30. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 30. Bölüm İzle; Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerini paylaştığı ve geçtiğimiz sezon başlayan Benim Adım Melek Dizisinin 30. Yeni bölümü Çarşamba akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. Çocuklarının geleceği için çaba harcayan ancak töre sebebiyle zor durumda kalan bir annenin verdiği mücadelenin ve yıllar önceki aşkını yeniden bulma çabalarının anlatıldığı Benim Adım Melek ikinci sezonuyla ekranlarda. TRT 1’de ekrana gelen yapım seyirci tarafından oldukça beğenilmiş durumda. Halil ve Melek arasında yaşanan yıllar önceki aşkın yeniden başlayıp başlamayacağının hikayesinin anlatıldığı son bölümler ise heyecanla ve merakla takip ediliyor.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Halil’in aşkını öğrenen Melek bu durum karşısında oldukça şaşırmıştır. Melek bu aşka ne yanıt verecek diye beklerken Cumali’nin inzivaya çekilme kararı bir anda konakta tüm dengeleri sarsar. Ömer ve Halil Cumali’yi bu kararından vazgeçirmeye çalışsalar da başarılı olamazlar. Kenan ise oğluna düzenlenen operasyonun arkasında Halil’in olduğunu öğrenmiştir ve Halil’e karşı tavır almıştır. Melek ve Halil ise tüm bu hengamenin ortasında kendileriyle ilgili kararlara oldukça uzaktırlar.

Benim Adım Melek 30. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Konaktaki yemekte Ömer’in askere gideceğini ve yenin töreninden sonra da Defne’yi isteyeceğini açıklaması herkesi şok etmiştir. Kimse böyle bir çıkış beklemezken bu durum karşısında tavırlar ne olacaktır? Şirhanlar Ömer için asker hazırlığı yaparken Karadağlar’da sünnet hazırlığı yapmaktadırlar. Bu sırada Kenan’ın Cumali’nin dükkanına gönderdiği ajanı vasıtasıyla intikam planı yavaş yavaş şekillenmeye başlamıştır. Ömer ise günlerdir göremediği Defne sebebiyle oldukça üzgündür ve onu görmek istemektedir. Peki bunu başarabilecek midir? Defne tüm bu yaşananlara ve Ömer’in kendisini aramasına ne cevap verecektir? Bütün bunlar yaşanırken Halil ve Melek arasındaki ilişki nasıl şekillenecektir. Melek yaşadıklarının tadını çıkarmaya çalışırken hastalığı bu durumu nasıl etkileyecektir? Melek her şey tam yoluna girdi derken hastalığı sebebiyle neler yaşayacaktır? Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekrana gelecek Benim Adım Melek Dizisinde.

Benim Adım Melek 30 yeni bölümüyle bu akşam TRT 1’de!

09-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar