Benim Adım Melek 34. bölüm izle

Benim Adım Melek 34. bölüm izle
Benim Adım Melek 34. bölüm izle; Benim Adım Melek yeni bölüm, tek parça ve full HD izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli.

Benim Adım Melek 34. bölüm izle; Üs Yapım imzası taşıyan ve TRT 1 tarafından izleyicilere ulaştırılan Benim Adım Melek dizisi 7 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelen yeni bölüm yine dizinin sevenlerinin ilgisiyle karşılaşacak. Sayısı milyonları bulan izleyici "Son bölüm nereden izlenir?" gibi sorular soruyor. Yeni bölüm, tek parça olarak ve full HD şeklinde bu sayfada kolay bir şekilde izlenebilecek. Siz de Benim Adım Melek izleyicileri arasındaysanız bu sayfadan yeni bölüme ulaşabilirsiniz. Duygusal bölümleri ile ilgi odağı olan Benim Adım Melek dizisi duygusal bölümleriyle kendinden söz ettiriyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

 Benim Adım Melek 34. bölüm izle

Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Şerig Sezer, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk'ün başrollerde yer aldığı Benim Adım Melek dizisi bu akşam saat 20:00'da yeni bölüm ile ekrana gelecek. TRT 1'den ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Yeni bölümü siz de izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Benim Adım Melek 33. bölüm özet

Herkesi şok eden yangının etkileri yavaş yavaş kendini göstermeye başlar. Cumali, son derece büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Tüm bu olanlar karşısında Cumali'nin durumu ne olacak? Kenan yangın ile ilgili her şeyi bilmektedir ve Alpay da bildiğini bilmektedir. Bu nedenle her şeyi söyleyerek kendisini tehlikeye atmasından fazlasıyla korkar. Kişisel intikamları onları karşı karşıya getirmiştir. Peki bundan sonrasında iki dostu neler beklemektedir? Halil'in Melek'e olan bu yardımseverliği bu durumda da devam etmektedir. Alpay yangın konusunda üstündeki şüpheleri başka yöne çekmek için yangının kebapçı üzerinden başlamış olabileceği fikrini ortaya atar. Seyit Ali ve Mahmure bu ihtimal karşısında kötü hissederler. Mithat, ailesine uzattığı yardım eliyle onları bir düzlüğe çıkarır. Seyran ise Mithat ve ailesiyle yaşananlar karşısında üzgündür, bu nedenle bir çözüm düşünmeye başlar. En sonunda Kenan kararını verir ve yangını Alpay'ın çıkardığının ispatı olan görüntülerle polise gider. Alpay ise yakalanmak üzere olduğunu anlar anlamaz kaçmaya çalışır. 

07-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar