Benim Adım Melek 36. Bölüm izle!

Benim Adım Melek 36. Bölüm izle!
Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin başrollerde olduğu Benim Adım Melek bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Benim Adım Melek 36. Bölüm izle!

Yeni sezonda da başarısını sürdüren Benim Adım Melek 36. Bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin başrollerde olduğu sevilen dizi Benim Adım Melek TRT 1 ekranlarından her Çarşamba seyirciyle buluşuyor. Benim Adım Melek 36. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Benim Adım Melek yeni bölüm canlı izle!

Benim Adım Melek 36. Bölüm canlı izle!

Bir annenin çocukları için her şeyi göze almasını anlatan dram dizisi Benim Adım Melek 36. Bölümde de çok beğeneceğiniz sahnelerle ekranda olacak. Gaziantep'te çekilen Benim Adım Melek konusu, oyuncu kadrosu ve çekim mekanlarıyla dikkat çeken dizilerden biri. Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı Melek karakteri ve geleneklerine bağlı ailesi arasında yaşanan çatışmalar ve Melek'in geçmişten bugüne mücadelesi anlatılıyor. Benim Adım Melek 36. Bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıyı kullanın!

Benim Adım Melek son bölüm izle!

TRT 1'de yayınlanan ve uzun soluklu dizilerden olan Benim Adım Melek oyuncu kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Nehir Erdoğan, Kutsi, Kaan Çakır, Şerif Sezer, Ulvi Kahyaoğlu, Rabia Soytürk, Mehmet Çevik ve çocuk oyuncu Poyraz Ar gibi başarılı isimlerin rol aldığı Benim Adım Melek yeni bölümde herkesi duygulandıracak sahnelerle geliyor. Ünlü yönetmen Cem Akyoldaş'ın yönettiği Benim Adım Melek 36. Bölüm dede ve torunların kucaklaşmasına sahne olacak. Benim Adım Melek son bölüm full HD izle!

Benim Adım Melek 36. Bölümde neler olacak?

Seyit Ali ailesinden kopanlar karşısında çaresizdir. Karadağlar da yaprak dökümü devam ediyor. Melek ve Seyit Ali yine karşı karşıya gelir. Melek kendisini evden attırdığı için ona hesap sorar. Mithat ablası ve ailesi için çözüm ararken, Kenan bu fırsatı da kaçırmaz. Aslı ve Kerem ise baba acısı ortak paydasında buluşmuştur ve ilişkileri daha da gelişmiştir. Melek ise dağılan ailesinden kendini sorumlu tutar. Halil de Zümrüt'e karşı Melek'i savunur. Alpay çocuklar için ev bulur. Ortaya çıkacak gerçeklerin olacağı Benim Adım Melek 36. Bölüm bu akşam saat 20:00'da TRT 1'de.

21-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar