Benim Adım Melek 38. bölüm izle

Benim Adım Melek 38. bölüm izle
Benim Adım Melek 38. bölüm izle; Bu sayfada tek parça ve full HD olarak izleyebileceğiniz Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümüyle ilgili bilgiler.

Benim Adım Melek 38. bölüm izle; TRT 1 ekranlarında bir hayli sevilen Benim Adım Melek dizisi, 4 Kasım Çarşamba akşamı 38. bölüm ile ekrana gelecek. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı Benim Adım Melek izleyicilerini heyecanlandırdı. Son bölüm için meraklı bir şekilde bekleyen izleyiciler yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için "Benim Adım Melek 38. bölüm izle" gibi aramalar yapıyor. Benim Adım Melek dizisinin yeni bölümü bu sayfadan kolay bir şekilde izlenebilir. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde Defne, Ömer ile evlenme hayalleri kurmaktadır. Ancak babasının attığı adım nedeniyle Ömer'in ailesi bu birlikteliğe tamamen karşı dururlar. Benim Adım Melek dizisinin 38. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Benim Adım Melek 38. bölüm izle

Defne ve Ömer birbirlerini çok sevseler de Ömer'in annesi Zümrüt, bu birlikteliğin olmamasını ve oğlunun derhal Defne'den ayrılmasını ister. Mutlu çift askerden önce kız isteme planları yaparken işler hiç de beklemedikeri bir yere gider. Alpay'ın han ile ilgili planları nedeniyle aile olası bir evliliğe karşı çıkarlar. Defne ise babasına karşı öfkeyle dolar. Büyük bir derdi olan Melek şimdi de kızı Defne için endişelenir. Seyit Ali'nin gönlü el vermez ve Ömer'in ailesini razı edebilmek için her yolu denemeye çalışır. Son çare olarak Melek'in ölümle karşı karşıya olduğunu Cumali'ye söyler. Cumali bunu öğrendikten sonra Defne ve Ömer'in birlikteliğine izin verecek mi? Kadriye'nin aklını tapular kurcalamaktadır. Seyit Ali'nin kimseye söylemeden tapuları Melek ve çocuklarına üstüne yaptığını düşünür. Kadriye'nin aklına düşen kurt onu nerelere sürükleyecektir? Benim Adım Melek dizisini tek parça ve full HD izlemek için 38. bölümün yer aldığı bağlantıya tıklayın.

Benim Adım Melek 37. bölüm özeti

Zümrüt, Halil'in Melek'e karşı duygularının hala devam ettiğini öğrenir ve bu durumdan hiç hoşnut olmaz. Vildan ile bir araya gelmek isteyen Kenan, karşısında Cumali'yi bulur ve durumu bir şekilde kurtarır. Seyit Ali ise kızı Melek için büyük bir fedakarlık yapmak ister. Kızının yaşayabilmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Doktorun kemik iliği naklinden bahsetmesinin hemen ardından harekete geçer. Her gün ölüme bir adım daha yaklaşan Melek'i kurtarmak isteyen Seyit Ali, kemik iliğinin Melek ile uygun olup olmadığını test ettirir. Melek, kendisi 

04-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar