Benim Adım Melek 51. Bölüm İzle

Benim Adım Melek 51. Bölüm İzle
Benim Adım Melek 51. Bölüm İzle; 3 Şubat Çarşamba akşamı 51. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek Dizisinin 51. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek 51. Bölüm İzle; Başrollerinde Kutsi, Nehir Erdoğan, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk ve Kaan Çakır’ın rol aldığı Benim adım Melek dizisi bu akşam 51. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve Gaziantep’te çekilen dizi bir aşk hikayesini ve bir kadının çocukları için verdiği mücadeleyi ele alıyor. Töre’nin ortasında yaşananların ekrana getirildiği ve TRT 1’in reytingi orta karar dizilerinden olan Benim Adım Melek’te Halil ve melek arasında yaşanan aşkın evliliğe giden sürecinin işlendiği son bölümlerde heyecan bir hayli yükselmiş durumda. Dizinin seyircileri için merakla ve heyecanla beklenen bu süreç önünde ise her an engeller bu evliliğin daha ileri bir tarihlere ertelenmesine sebep oluyor.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan dizinin son bölümünde Melek ve Halil arasında takılan yüzüğün hesabını Alpay Halil’den sormaya kalkmıştır. Ancak bu sırada Melek çok iyi durumda değildir ve aile hem Melek hem de bu sırada erken doğum riski taşıyan Kadriye için oldukça endişelenmiştir. Ancak Kadriye tüm endişelerin dışında çocuğunu sağ salim dünyaya getirmiştir ve artık Mahmut ve Kadriye uzun zamandır bekledikleri bebeklerine kavuşmuşlardır.

Benim Adım Melek 51. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından töre aşk ve intikam üçgeninde gelişen bir hikayeyi konu alan Benim Adım Melek dizisinin bu akşam yayınlanacak 51. Bölümünde heyecan ve mutluluk doruklarda yaşanıyor. Cumali ve Seyitali torunlarının ve çocuklarının mutluluğu için her şeyi yaparken Melek ise sonunda Halil ile kavuşacak olmanın sevinci içindedir. Ancak Halil onun kadar sevinçli değildir zira sözleşme aklından bir türlü çıkmamaktadır. Kadriye ve Mahmut ise sonunda mutlu sona ulaşmışlardır ve sağlıklı bir bebekleri dünyaya gelmiştir. Kadriye’nin nur topu gibi ikizleri dünyaya gelmiştir. Bu sırada Cumali Halil’in düşünceli halini fark etmiştir ve bunun sebebini öğrenmek ister ama bunu öğrenemez. Öbür taraftan Alpay Halil’i bir türlü rahat bırakmaz ve her yerde onu rahatsız ederek sözleşmeyi hatırlatır. Halil çok fazla sıkışmıştır ve bu durumda sözleşme gereği nişan yüzüğünü atacak mıdır? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam TRT 1 ekranlarında saat 20.00’da Benim Adım Melek Dizisinde cevap buluyor.

03-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar