Benim Adım Melek bitecek mi? İşte son gelişmeler!

Benim Adım Melek bitecek mi? İşte son gelişmeler!
Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Benim Adım Melek final mi yapacak? Benim Adım Melek'te son gelişmeleri sizler için derledik...

TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek'te senaryo izleyicileri ekrana bağlarken, yaşanan gelişmeler dizinin finale mi gittiğini sorgulatıyor. Başarılı bir dram dizisi olan Benim Adım Melek sezona oldukça başarılı bir giriş yaptı ve çok sevilen dizilerden biri oldu. Başrollerini sevilen şarkıcı ve oyuncu Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı dizi Gaziantep'te çekiliyor. Bir annenin gelenekler ve çocukları ile imtihanını ve çocukları için her zorluğa katlandığını konu edinen Benim Adım Melek'in 17. Bölümü yine çok konuşuldu. 17. Bölümde gelişen olaylar acaba dizi final mi yapacak diye düşündürdü, fakat 18. Bölüm fragmanı yayınlanan dizinin yeni gelişmelere gebe olduğu anlaşıldı.

Benim Adım Melek'te olaylar bitmiyor!

Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer, Mustafa Mert Koç gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bir aile dramını, Gaziantep'in yöresel ve kültürel değerleriyle oldukça başarılı bir şekilde harmanlayarak ekrana yansıtan dizide her bölüm farklı gelişmelerle seyirciyi şaşırtıyor. TRT 1'de Çarşamba akşamları yayınlanan Benim Adım Melek'in 17. Bölümü'nde yaşanan en önemli gelişme Kerem'in annesi Melek'in hastalığını öğrenmesi olmuştu. Melek ve kardeşi Mithat'ın konuşmalarını duyan Kerem annesinin hastalığını öğrenmiş ve ne yapacağını şarşırmıştı. Kerem'in nasıl hareket edeceği ise merak edilenlerden biri oldu. Ömer ise Defne'yle görüşür fakat onu Gaziantep'e geri götürmeye ikna edip edemeyeceği henüz net değil. Alpay ise Melek'e acı çektirmek için elinden geleni yapmaktadır.

Benim Adım Melek 18. Bölümde neler olacak?

Heyecan dolu bir bölüm olması beklenen Benim Adım Melek'in 18. Bölümü 29 Ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Fragmanı yayınlanan Benim Adım Melek'in 18. Bölümü'nde cevap bulması beklenen birçok soru var. Hastalığı sebebiyle mahkemeye sağlık raporunu sunmaktan çekinen Melek nasıl bir yol izleyecek? Yıllardır çocukları için mücadele eden Melek çocukların velayetini verecek mi? Kerem yeni öğrendiği annesinin hastalığı için çok üzülse de elinden birşey gelmemesi onu çaresiz bırakıyor. Defne ise annesini üzmeye devam mı edecek? Seyitali torunları için nasıl bir anlaşmanın eşiğinde? Bütün soruların cevabı ve daha fazlası çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT1'de.

27-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar