Benim Adım Melek Dizisi’nin Ünlü Oyuncusu Düğünü Erteledi!

Benim Adım Melek Dizisi’nin Ünlü Oyuncusu Düğünü Erteledi!
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi bugünlerde koronavirüs sebebiyle zor zamanlar yaşıyor. Kutsi ve nişanlısı Feyza Çıpa vürüs sebebiyle düğünlerini erteleme kararı aldı. İşte detaylar!

TRT 1 ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan seyircinin beğeniyle takip ettiği Benim Adım Melek dizisinin ünlü ismi Kutsi bu günlerde koronavirüsten en çok etkilenenlerin başında geliyor. Durun durun hemen panik yapmayın. Ünlü ismin koronavirüs testi pozitif çıkmadı, daha doğrusu Kutsi’nin test yaptırıp yaptırmadığını bile bilmiyoruz. Bizim bu yazımızın konusu da koronavirüs değil zaten. Aslında koronavirüs ama dolaylı yoldan. TRT 1’in başarılı dizisi Benim Adım Melek koronavirüs sebebiyle ara veren dizilerden. Dizide Kutsi ile birlikte güzel oyuncu Nehir Erdoğan’da başrolde oynuyor.  Gaziantep’te çekilen ve bir annenin yaşadıklarını anlatan töre kökenli dizi seyirci tarafından oldukça çok seviliyor. Dizinde rol alan Kutsi de yüksek performansıyla bu başarıda oldukça etkili. Barılı oyuncunun aldığı bir karar ise bu yazımızın konusu. İşte detaylar!

Kutsi ve Nişanlısı Feyza Çıpa Düğünlerini Erteledi!

Benim Adım melek dizisinin başarılı oyuncusu Kutsi ve nişanlısı Feyza Çıpa yaklaşık 2.5 yıl önce nişanlandılar. Uzun süredir evlilik planları yapan çift tam bu planlarını hayata geçirmeye karar vermişti ki bir anda ortaya çıkan koronavirüs sebebiyle bu kararlarını ertelediler. Dizinin çekimlerinin durmasının ardından İstanbul’a dönen Kutsi konuyla ilgili soruları “bu salgını milletçe atlatalım, o zaman evlenmek istiyoruz” diyerek cevaplandırdı. 2.5 yıldır nişanlı olan çift evliliklerini türlü sebeplerden dolayı devamlı ertelemek zorunda kaldı ve bu nedenlere şimdi de dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs sebep oldu.

Kutsi & Feyza Evliliği Ne Zaman?

Başarılı şarkıcı ve oyuncu Kutsi ile nişanlısı Feyza Çıpa 2,5 yıldır nişanlılar ve çift bir türlü dünya evine giremiyor ve vuslata eremiyorlar. Hal böyle olunca da çiftin ne zaman evleneceğini ilgili ilgisiz herkes merak ediyor, magazin gündeminden konu düşmüyor. Sonunda evlilik hazırlıklarına başlayan çift tam mutlu sona ulaşacakken bu sefer de koronavirüs çifte engel oldu. Düğünlerini ileri bir zamana erteleyen çift şimdi koronavirüsün geçmesini ve herkesin derin bir oh çekmesini bekliyor. Başarılı oyuncu İstanbul’daki evinde evdekal çağrısına uyarak sadece acil ihtiyaçları için dışarı çıkarken düğün ne zaman diye sorulan soruya “inşallah düğün yaza olur” diyerek cevap verdi. Kutsi böylece koronavirüsün yaz aylarında biteceğini düşünerek düğün için bir zaman belirlediğini de açıklamış oldu. Ne diyelim inşallah bir an önce bu bela tüm dünyanın ve ülkemizin başından gider de herkes derin bir nefes alır ve Kutsi ile sevgili nişanlısı Feyza Çıpa’da vuslata ererler.

24-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar