Beren Saat’in Atiye’den sonraki projesi belli oldu!

Beren Saat’in Atiye’den sonraki projesi belli oldu!
Güzel ve başarılı oyuncu Beren Saat'in yeni projesi belli oldu. Atiye dizisinde büyük bir başarı sağlayan Beren Saat bakın hangi projede yer aldı!

Dizi dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan Beren Saat'in attığı her adım çok konuşuluyor. Yer aldığı dizilerin reyting rekorları kırdığı Beren Saat, son olarak dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix için 16 bölüm çekilen Atiye dizisinde yer almış ve dizi oldukça başarılı bir sezon geçirmişti. Atiye dizisinin yankıları sürerken Beren Saat'in yeni projesi merak edilmeye başlandı. Sosyal medyada hızla yayılan bir bilgiye göre Beren Saat yine bir Netflix'te  yayınlanacak bir belgeselin seslendirmesini yaptı. Beren Saat hakkındaki bu iddia kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girerken, yeni projenin ne olduğu ise çok merak edildi.

İşte, Beren Saat’in yeni projesi!

Başarılı, güzel ve çekici oyuncu Saat, dizi dünyasında üstün performansı ve iddialı sahneleriyle çok konuşuluyor. Birçok proje teklifi yapılan Beren Saat en son Mehmet Günsur, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger ile birlikte başrolde yer aldığı Atiye ile gündeme geldi ve büyük bir gelir elde etti. Atiye'nin yeni sezonu için de teklif götürülen Saat bu teklifi kabul etmemişti. Netflix projesinde seslendirme yaptığı ortaya çıkan Beren Saat'in yeni bir projede yer alması bekleneniyorken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini heyecanlandırdı. Beren Saat'in de sosyal medya hesabından teyit ettiği gelişme sonrası televizyon dünyası hareketlendi.

Beren Saat Instagaram'dan paylaştı

Instagram hesabından haberi duyuran Beren Saat, hayranlarını heyecanlandırırken ünlü yönetmen Hilal Saral, “Yaptığın her şeyin bir ruhu var. Maşallah sana prenses, hemen izleyeceğim” yorumunu yaptı. Beren saat seslendirdiği belgeselden bir kesit de paylaştı. Dünya'da Gece adıyla paylaştığı belgesel kesitinde, Beren Saat'in etkileyici ses tonu oldukça başarılı bir şekilde yer alıyordu. Güzel oyuncu Beren Saat yaptığı her işte büyük beğeni toplarken, ekranların ve yapımların vazgeçilmez ismi olmayı da sürdürüyor. Ankara doğumlu olan Beren Saat 26 Şubat 1984'te doğdu. ATV'de yayınlanan Hatırla Sevgili dizisiyle büyük bir üne kavuşan Saat, Kanal D'de yayınlanan Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileriyle muhteşem oyunculuğunu herkese gösterdi.

15-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar