Camdaki Kız 2. Bölüm İzle

Camdaki Kız 2. Bölüm İzle
Camdaki Kız 2. Bölüm İzle; 15 Nisan Perşembe akşamı 2. bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız Dizisinin yayınlanan 2. Bölümünü canlı tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 2. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi ve Şerif Erol’un rol aldığı Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında 2. Bölümüyle ekrana geliyor. Henüz yeni başlayan ve iddialı bir girişle seyirciyle bulunan camdaki Kız şu sıralar oldukça popüler olan usta Yazar Gülseren Budayıcıolu’nun eserinden televizyona uyarlandı. Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Biricik’in Nalan karakteriyle seyirci karşısına çıktığı camdaki Kız anne ve babasının ilgisinden çok kendisi üzerinde bir proje gibi davranmalarıyla sevgiden uzak kalan nalan ile yine zengin biri olan Sedat’ın evliliğini ele alıyor. Birbirlerini çok iyi tanımadan evlenen iki genç bir süre sonra birbirlerinden sakladıkları sırlarla hayatlarını çekilmez bir hale getireceklerdir. İkisinin de birbirinden sakladığı karanlık yanları bir süre sonra ilişkilerinde etkili olmaya başlayacaktır. Seyircinin merakla beklediği ve Perşembe akşamlarının iddialı dizisi olmaya aday Camdaki Kız bu akşam 2. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D’de ekrana geliyor.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelmeye başlayan ve geçen hafta ilk bölümüyle seyirciye buluşan camdaki Kız seyirci tarafından ilgiyle karşılandı. Ancak buna karşın reytinglerde henüz ilk bölüm olduğu için istenileni alamayan dizi bu akşam 2. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin ilk bölümünde Nalan ve Sedat ilk kez tanışmışlardır. Nalan’ın annesinin baskıcı tavrı ile Sedat’ın babasının baskıcı tavrı ikiliyi bir araya getirirken aralarındaki ilişkide yavaş yavaş şekillenmeye başlamıştır.

Camdaki Kız 2. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının henüz yeni başlayan ve bu akşam 2. Bölümüyle ekrana gelecek dizisi Camdaki Kız’ın bu akşam yayınlanacak bölümü yine merak uyandıran sahnelerle dolu. Dizide henüz yeni tanışan Sedat ve Nalan evlenmeye karar vermişlerdir. İkili henüz birbirini tam olarak tanımamaktadır. Magazin basını ise Türkiye’nin en zengin delikanlılarından Sedat’ın evliliğini manşetlere taşımıştır. Bu sırada Nalan ve ailesi hafta sonunu geçirmek için Koroğlu’na ait çiftliğe davet edilirler. Hem aileler birbirini tanıyacak hem de düğünü planlayacaklardır. Ancak iki ailede karanlık yönlerini birbirinden gizlemeye çalışmaktadır. Ancak her şey bununla bitmez, çiftlikte Nalan bir anda kendisini Rafet Koroğlu’nun hazırladı sınavın içinde bulur. Nalan bu zorlu sınavda ter dökerken Sedat’ın ise kafası karışıktır. İkilinin nişanı aileler arasında yapılan sade bir törenle kıyılırken Feride’nin gerginliği ise iyice artmaktadır. Bu sırada Feride’ye gelen bir misafir bir anda olayları değiştirir. Adil ve Feride’nin sakladıkları sır karanlık bir gölge gibi yeniden hayatlarının tam ortasına düşer. Bu sırada Nalan ve Sedat arasındaki ilişki her an daha da artmaktadır ancak Nalan biraz daha temkinli hareket etmektedir. Kanal D ekranlarının yeni dizisi Camdaki Kız bu akşam 2. Bölümüyle ekranlara geliyor.

15-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar