Camdaki Kız 31. Bölüm İzle

Camdaki Kız 31. Bölüm İzle
Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız 17 Şubat Perşembe günü 31. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Merakla beklenen yeni bölümü izlemek için Camdaki Kız 31. Bölüm Canlı İzle

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız 17 Şubat Perşembe günü saat 20.00’de izleyicisi ile buluşacak. OGM Pictures imzalı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı gerçek yaşanmış hikayelerinden olan romanından uyarlanmıştır. Başrolerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yeralıyor. Nalan’ın hamile olduğunu öğrenen Sedat ve ailesiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Merakla beklenen yeni bölümünü internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler şimdiden araştırmaya başladılar. Diziyi internet üzerinden kolayca izleyebilmek için Canlı Tv sitesinden izleyebilirsiniz. Camdaki Kız 31. Bölüm Canlı Full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.


 Camdaki Kız Yeni Bölüm (31. Bölüm) İzle

 Camdaki Kız 17 Şubat’ta yayınlanacak yeni bölümünde, Feride Cana’yı hapseder ‘’Feride İpekoğlu terbiye ve eğitim kampına hoşgeldiniz’’ dediği anlar fragmanda göze çarpıyor. Bir mektup yazdırarak tüm gerçekleri itiraf ettirmek ister. Feride Cana’ya dersini verebilecek mi?

Bebek haberine karşın Sedat’la arasındaki mesafeyi hisseden Nalan ise bu durumdan huzursuzdur. Cana’nın Sedat’a attığı mesajı görmesi huzursuzluğunu pekiştirir. Daha sonra Nalan, Cana ve Sedat’ı baş başa yemek yerken görür.

Koroğlu ailesi başta Muzo olmak üzere yeni bir gelişme ile karşı karşıya kalır.

Cavit, aldığı yeni kararla Gülcihan’ı şaşırtırken, Muzo’nun üzüntüsünü hafifletmek isteyen Selen işe koyulur.

  Camdaki Kız Son Bölümde Ne Oldu? (30. Bölüm Özeti)

 10 Şubat günü yayınlanan Camdaki Kız son bölümünde, Nalan, Sedat’ın saklandığı yere gider ve baba olacağın söyler. Bebek haberi Sedat’a yeniden umut verir.

Rafet’in kendiyle ilgili kararından habersiz olarak eve dönen Sedat’ı bir sürpriz beklemektedir. Hayri’nin Nalan’la geçirdiği zaman oldukça kıymetlidir. Hayri, Nalan’ı konağa götürmek için yola çıkarlar. Nalan, muhabbet etmek amacıyla Hayri’ye sorular sorar. Ancak Hayri, annesini küçük yaşta kaybettiğini söyleyince büyük hüzün yaşanır.

Nalan, bebeğinin ilk kontrolünde her şeyin yolunda olduğunu öğrenince rahat bir nefes alır. Feride ise Sedat’ın savcı karşısına çıkacağı haberini artık Nalan’a söyler. Nalan, aldığı bu kötü haberle yıkılır.


Sedat, savcının karşısına çıkacağını öğrenince sinirden deliye döner. Cavit ise Koroğlu Ailesi’nin daha da kötü günler yaşamasını bekler.

Diğer taraftan Sedat, onca şeyin yaşanmasına rağmen yine Cana’nın peşindedir. Ancak Feride, Sedat’a büyük bir gözdağı verir. Sedat için mahkemeden çıkacak olan karar ise herkesin tetikte beklemesine neden olur.

Diğer yandan Alp’in Adil’i arayarak Cana ve Sedat’ın ilişkisi olduğunu söylemesi olayları iyice çıkmaza sokar. Camdaki Kız dizisi 31. Bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında…

17-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar