Camdaki Kız 32. Bölüm İzle

Camdaki Kız 32. Bölüm İzle
Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız dram dolu bölüm ile 24 Şubat Perşembe ekranlara gelecek. Gerçeklerin ortaya çıkacağı yeni bölüm izlemek için Camdaki Kız 32. Bölüm Canlı İzle

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisi yeni bölümü ile 24 Şubat Perşembe saat 20.00 de ekranlara gelecek. Yeni bölümü merakla beklenen Camdaki Kız Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanmış gerçek yaşanmış bir hikayeyi anlatmaktadır. Başrolünde Burcu Biricik yer alıyor. Nalan, annesi feride hanımdan gördüğü baskı ve eşi Sedat Koroğlu’nun Cana ile aldatması üzerine yaşadıkları dramı anlatan dizi de, geçirdiği zor günleri bitmeyen Nalan’ın hikayesini işliyor. Camdaki Kız yeni bölümü merak edip internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler Canlı TV sitesinden izleyebilirler. Camdaki Kız 32. Bölüm Canlı Tek Parça da Full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

 

 

Camdaki Kız Yeni Bölüm (32. Bölüm) İzle

Camdaki Kız, 24 Şubat’ta yayınlanacak 32. Yeni bölümünde; heyecan yine dorukta… Cana olan olaylar iyiden iyiye içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Feride, Nalan’dan gerçekleri saklamaya çalışsa da bunda başarılı olamaz. Nalan Alp ile görüşür ve ondan duydukları şok etkisi yaratır.

 

Nalan’ın Cana ile hesaplaştığı görülür. Nalan’ın, ‘’Kadınlar hep yanlış erkeklere aşık olurlar.’’ sözlerine karşılık Cana, ‘’Adamlar da hep doğru kadınlara yanlış yaparlar.’’ şeklinde cevap verir.

 

Nalan, ‘’Ama üzgünüm ki Cana, ben o senin görmek istediğin aptal Nalan değilim.’’ diyerek artık değiştiğinin mesajını verir.

 

Nalan, Cana ile hesaplaştıktan sonra Hayri ile aşkın anlamını arar.

 Feride ise Sedat’a Cana’ya uyguladığı cezayı planlar. Nalan ile Hayri arasında ilginç yakınlaşma başlıyor!

 

Hayri’nin ‘’İnsan aşık olduğu zaman bütün benliğini unutur, kendinden vazgeçer. Yani karşı tarafla bir bütün olur.’’ sözleri dikkat çekiyor.

 

Camdaki Kız Son Bölümde Ne Oldu? (31. Bölüm Özeti)

Camdaki Kız, 17 Şubat’ta yayınlanan son bölümünde, Nalan, Sedat ile Cana’nın buluşmasını yakalar. Feride ilişkilerinin devam ettiğini öğrenince Cana’nın tüm öfkesiyle karşısına geçer. Cana’ya ders vermek için onu bodrum katına kilitler. Feride, Ona dersini vermekte kararlıdır.

Nalan, bebek haberinin heyecanını yaşayamadan, Sedat’la arasındaki mesafeyi hisseder. Nalan bu durumdan huzursuzdur. Cana’nın Sedat’a attığı mesajı görmesi huzursuzluğunu iyice arttırır.

Cavit, aldığı yeni kararla Gülcihan’ı şaşırtırken, Muzo’nun üzüntüsünü hafifletmek isteyen Selen işe koyulur.

Rafet’in tasarruf emirleri konakta yeni bir kriz çıkarırken Gülcihan’ın alışveriş krizi patlak verir.


Camdaki Kız 32. Bölüm ile 24 Şubat Perşembe saat 20.00 de Kanal D ekranlarında…

23-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar