Camdaki Kız Adil öldü mü?

Camdaki Kız Adil öldü mü?
Camdaki Kız dizisinin Adil bey karakteri öldü mü? Camdaki Kız 35. bölümde Adil bey kalp krizi geçirdi. Adil bey diziden ayrılıyor mu? sorusu merak ediliyor.

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Camdaki Kız, her Perşembe günü yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan Camdaki Kız yeni bölümde de dizi, izleyenlerden tam notu almayı başardı. Başarılı kadrosu ve senaryosu ile yeni bölümlerini dört gözle bekleyen seyirci, reytingleri alt üst etti. Camdaki Kız 35. Yeni bölümde, kızını daha fazla üzmek istemeyen ve tüm gerçekleri anlatmak isteyen Adil bey, kalp krizi geçirdi. Bölüm sonu yaşanan olayda Adil bey, kalp krizi geçirirken, Nalan ise babasının acısı ile kahrolmuştu. Peki Camdaki Kız Adil bey ölecek mi? Camdaki Kız Şerif Erol diziden ayrılıyor mu? İşte tüm detaylar..

Camdaki Kız Adil öldü mü?

Camdaki Kız 35. Bölümde Nalan kaybettiği bebeğinin üzüntüsünü yaşarken bir yandan da annesinin baskılarını altından kalkmaya çalışmaktadır. Feride ise Nalan ile Hayri arasındaki samimiyeti farkeder ve kızına tepki gösterir. Öte yandan Cana'yı sauna kilitleyen Feride hanım ona hayatının dersini vermiştir. Sedat ise babasının gönderdiği yemekhanede hayatının sınavını vermektedir. Sabahtan akşama kadar bulasık yıkamaya devam eden Sedat, neye uğradığını şaşırır. Rafer ise yıllar sonra ortaya çıkan eski sevgilisi Pervin ile karşı karşıya gelecektir. Diğer tarafta Adil bey ise üzerindeki yükü daha fazla taşıyamaz ve Nalan'a tüm gerçekleri anlatmaya karar verir. Kendilerinin anne ve babası olmadıklarını gerçek annesinin başına gelenleri anlatmaya karar veren Adil bey, kızı Nalan ile sahilde buluşur. Ancak tüm gerçekleri anlatacağı anda kalp krizi geçirir. Öte yandan Cana ise Feride hakkında tüm gerçekleri öğrenir. Şimdi ise Adil'in ölüp ölmeyeceği ise merak konusu.

Camdaki Kız Adil (Şerif Erol) kimdir?

8 Ekim 1963 tarihinde dünyaya gelen Şerif Erol, İzmir doğumludur. Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamlayan Şerif Erol, 1997 tarihinde Açık Radyo'ya dahil olmuştur. Ardından tiyatro eğitimi almaya başlayan Şerif Erol, ilk olarak 1992 yılında Otel adlı kısa filmde rol almıştır. Ardından Şeref Meselesi, Süti Babamın Cesetleri, Kalbşm Ege'de Kaldı, Kadın, Kapı, Menajerimi Ara, Aşk Bu Mu, Öğretmen, Mucize Doktor, Camdaki Kız dizilerinde rol almıştır.

18-03-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar